Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

AH eetboekenreeks 1 - Vis

Een boek van Rianne Buis

We hebben 84 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals AH eetboekenreeks 1 - Vis, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

uit 1997

hoofdredactie Reijer Blankenspoor

Rianne Buis en nog 4 anderen

fotograaf Studio Bart Nieuwenhuis en anderen


Aantekeningen bij dit boek

- bijna 4 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit AH eetboekenreeks 1 - Vis

Een greep uit de 84 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Tapenade-sandwich

Ingrediënten:
citroensap, kappertjes, olijfolie, roomkaas, sla, tonijn in olie, versgemalen zwarte peper, wit casinobrood en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Tartarensaus

Ingrediënten:
augurk, kappertjes, knoflook, mayonaise, peper, slagroom, verse bieslook, verse peterselie en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zalmrillette

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, cognac, gerookte zalm, knoflook, olijfolie, peper, roomkaas, verse tijm, zalmfilet en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Lasagne met zalm, garnalen en broccoli

Ingrediënten:
broccoli, crème fraîche, droge vermout, garnalen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, verse tijm, visfond, witte wijn, zalm en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Mosselen met basilicumtomaat

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, mosselen, olijfolie, tabasco, trostomaat, verse basilicum en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Kabeljauw in aardappelkorst

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, kabeljauwfilet, peper, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Koude komkommersoep

Ingrediënten:
bosui, garnalen, kippenbouillontablet, knoflook, komkommer, peper, verse dille, yoghurt en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Gepocheerde scholspiesjes

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, droge mousserende wijn, droge vermout, peper, scholfilet, sjalot, verse kervel, visbouillontablet, visfond en zout

Keuken:
Belgisch / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Mie met cocktailgarnalen en bosui

Ingrediënten:
bosui, cocktailgarnalen, djahé, droge sherry, groene asperge, knoflook, kruidenbouillontablet, maïzena, mie, sojasaus, suiker, tabasco, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Surimitaart met waterkers

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, bloem, bosui, boter, crème fraîche, ei, eidooier, peper, surimi, waterkers en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zeevruchtenpaella

Ingrediënten:
boter, citroen, doperwten, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, peper, risottorijst, rivierkreeftjes, rode spaanse peper, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, visfilet, visfond en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Mosselsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, mosselen, peper, prei, sjalot, slagroom, soepgroenten, spinazie, visbouillontabletten, winterwortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Jambalaya

Ingrediënten:
cayennepeper, chorizo, garnalen, groene paprika, ham, kippenbouillontablet, knoflook, langkorrelrijst, olie, sugar snaps, ui, verse peterselie en vleestomaat

Keuken:
Creools
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Toon alle 84 recepten in dit boek