Rianne Buis

We hebben 8 boeken van Rianne Buis waarvan 4 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Rianne Buis? Registreren is gratis!

Boeken van Rianne Buis

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Rianne Buis

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / hoofdgerecht uit Spanje:

Kip met sinaasappel en munt

Ingrediënten:
boter, handsinaasappel, kipfilet, medium sherry, peper, verse munt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zalmkoekjes

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, olie, verse dille, verse peterselie, visbouillon, witbrood en zalmfilet

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Spanje:

Sinaasappelsalade

Ingrediënten:
avocado, blanke amandelen, extra vergine olijfolie, handsinaasappel, peper, rode ui, rode-wijnazijn, suiker, verse munt, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / fruit / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Italiaanse broodsalade - panzanella

Ingrediënten:
ciabatta, kappertjes, knoflook, komkommer, olijfolie, rode ui, trostomaat, verse basilicum, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte-wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Gegratineerde zalmtournedos in room

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, cocktailgarnalen, eidooier, peper, slagroom, tomaat, verse peterselie, zalmtournedos en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / hoofdgerecht uit Spanje:

Gegrilde karbonades met tuinbonen

Ingrediënten:
bosui, gedroogde chilipeper, knoflook, laurierblad, olijfolie, milde paprikapoeder, peper, ribkarbonades, tomaat, tuinbonen, ui, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zalmrillette

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, cognac, gerookte zalm, knoflook, olijfolie, peper, roomkaas, verse tijm, zalmfilet en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / nagerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Fruitwafels

Ingrediënten:
fruitsalade, gemberbolletjes op siroop, kaneelpoeder, rode peper, wafels, witte basterdsuiker en zonnebloemolie

Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Lunch / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Toscaanse salade

Ingrediënten:
ansjovisfilets, ciabatta, courgette, italiaanse kruiden, knoflook, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode ui, rode-wijnazijn, slamelange, vleestomaat, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Torentjes van gegrilde zomergroenten

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, chèvre de bellay-kaas, courgette, gele paprika, italiaanse kruiden, knoflook, olijfolie, peper, pepita's, pesto, vleestomaat en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch / kaas
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zalmtimbaaltje

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroensap, olijfolie, sjalot, waterkers, zalm en zeezout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Lasagne met rivierkreeftjes en broccoli

Ingrediënten:
broccoli, crème fraîche, droge vermout, groene lasagne, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, rivierkreeftjes, sjalot, verse tijm, visfond, witte wijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / pasta/noodles
Alle recepten van Rianne Buis