Wereldkeuken Italie
streekgerechten op smaak gebracht door topchefs
We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wereldkeuken Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
jaar 2011
Italië
chefkok Antello Colonna
Carlo Cracco
hoofdredactie Juan Manuel Bellver
fotografie
Daniel Loewe / Joan jolis
uitgever Cire ediciones s.a.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wereldkeuken Italie
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: asiago, bloem, bloemige aardappel, boter, eierdooier, gorgonzola, melk, parmezaanse kaas, room en tallegio
Keuken: Italiaans
Soort: aardappelgerecht / deegwaren / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: aubergine, azijn, olijfolie, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardappel, artisjok, courgette, knoflook, pancetta, peterselie, prei, prinsessenbonen, selder, tomaat, ui, vet en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: biefstuk, citroen, citroensap, olie, parmezaanse kaas, rucola en zout
Keuken: Italiaans
Soort: carpaccio/tartaar / rundvlees
Ingrediënten: bolognesesaus, boter, gedroogde paddenstoelen, knoflook, olie, parmezaanse kaas, pecorino, pesto, pijnboompitten, rundergehakt, tomaat, trofie, ui, verse basilicum, water en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bieslook, blikbrood, boter, dille, dragon, ei, kalfscarré, maldonzout, peterselie, spinazie, tomaat, verse gemengde kruiden en vetvrije boter
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Ingrediënten: boter, groentebouillon, kalfsvlees, meel, olie, rauwe ham, rozijn, salieblaadjes, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bloem, cognac, kabeljauwfilet, lichte room, rode peper, tomatensaus en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: borlottibonen, bruine bonen, croutons, olie, olijfolie, pancetta, peper, selder, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / soep/bouillon / peulvruchten
Ingrediënten: olie, paddenstoel en speck
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / paddenstoelen
Ingrediënten: kerstomaat, knoflook, kreeft, linguine, olijfolie en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: artisjok, citroensap, foie gras, knoflook, morielje, room, tomatensaus, ui, witte wijn en zwarte truffelpasta
Keuken: Italiaans
Soort: groente / orgaanvlees / paddenstoelen
Ingrediënten: geitenbout, geitenkaas, knoflook, rode peper, rozemarijn, verse munt, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / geitenvlees
Ingrediënten: inktvisjes, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitjes, rijst, ui, water, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vis
Ingrediënten: boter, citroensap, droge witte wijn, eierdooier, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, fijn zout, inktvis en zeesla
Keuken: Italiaans
Soort: worst / vis
Ingrediënten: andijvie, gorgonzola, kropsla, melkroom, olijfolie, peper, walnoten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: salade / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: kalfsvlees, knoflook, peper, plantaardige olie, rozemarijn, salie, selder, ui, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: citroen, groentebouillon, knoflook, konijn, olijfolie, olijven zonder pit, pijnboompitten, selder, verse rozemarijn, witte wijn en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: boter, parmezaanse kaas, pasta, tomatensaus en vlees
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pasta/noodles
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461062000
ISBN10
9461062001