Indonesie
Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1
We hebben 311 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Indonesie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
hoofdredactie Hans Belterman
culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok
culinaire fotografie Ed Suister
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Indonesie
Een greep uit de 311 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, djeroek poeroet, dunne kokosmelk, goela djawa, knoflook, laos, noorse garnalen, sambal trassi, ui, verse garnalen en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, kemirienoten, ketoembar, knoflook, koenjit, koriander, kurkuma, rijstebloem, tahoe en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vegetarisch / soja
Ingrediënten: arachideolie, djahé, djinten, gemberwortelpoeder, ketoembar, knoflook, koenjit, komijn, koriander, kurkuma, maïzena, olie, pinda, rijstebloem, santen en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: hartige hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, chinese rijstwijn, citroengraspoeder, citroensap, djahé, droge sherry, gemberbolletjes op siroop, gembersiroop, gemberwortelpoeder, groene paprika, groene spaanse peper, kerstomaat, ketjap benteng manis, kipfilet, knoflookpoeder, limoensap, mager kippenvlees, noorse garnalen, olie, peper, rode paprika, rode spaanse peper, sambal badjak, serehpoeder, suiker, ui, zilverui en zoete indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: barbecue/grill / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, daoen salam, koenjit, kurkuma, limoensap, rode spaanse peper, verse ansjovis, verse sardientjes, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vis
Ingrediënten: arachideolie, citroensap, garnalen, groene paprika, kerrie djawa, knoflook, limoensap, Maïs uit blik, rode paprika, sambal oelek, ui, verse bladselderij, zeevisfilet en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, chinese kool, citroensap, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, pindakaas, sambal oelek, tahoe, taugé, tomaat, ui, verse bladselderij, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vegetarisch / groente / soja
Ingrediënten: arachideolie, citroensap, jumbogarnalen, reuzengamba's, tijgergarnaal en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, champignon, chinese mie, djahé, groene spaanse peper, hollandse garnalen, kippenbout, knoflook, olie, peper, prei, rode spaanse peper, sambal badjak, sambal oelek, ui, verse bieslook en verse garnalen
Keuken: Indonesisch / Javaans
Soort: pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, ei, goela djawa, kerrie djawa, ketjap benteng manis, mager kippenvlees, margarine, peper, sambal oelek, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch / Balinees
Soort: gevogelte / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: dunne kokosmelk, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, koenjit, kruidnagelpoeder, kurkuma, langkorrelige rijst, nootmuskaat en zout
Keuken: Indonesisch / Balinees
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, laospoeder, limoensap, olie, tahoe, ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vegetarisch / soja
Ingrediënten: chinese tomatensaus, ketjap benteng manis, tomatenketchup en zoete indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, ebi, gedroogde garnalen, gedroogde visjes, ikan teri, kemirienoten, knoflook, koenjit, kurkuma, maïzena, olie, rijstebloem, santen, serehpoeder en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: hartige hapjes / vegetarisch / schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: arachideolie, asemvocht, citroengras, citroensap, koenjit, kurkuma, laos, limoensap, makreel, sambal oelek, sereh, ui, verse basilicum en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vis
Ingrediënten: arachideolie, asemvocht, citroensap, daoen salam, doorregen runderlappen, ketjap benteng asin, knoflook, rode spaanse peper, sambal oelek, tomaat, ui, verse bladselderij, witte basterdsuiker, zout en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, daoen salam, goela djawa, knoflook, limoensap, rode spaanse peper, runderlappen, tomaat, trassi, ui, verse bladselderij en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: arachideolie, asemvocht, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, makreelfilet, mulfilet, rode poonfilet, rode spaanse peper, sambal oelek, sambal trassi, ui, verse garnalen, zout en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, olie, omelet, pindakaas, sambal oelek, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: salade / vegetarisch / groente
Ingrediënten: arachideolie, bouillon, knoflook, laos, sambal oelek, sambal trassi, sperziebonen, tomaat en ui
Keuken: Indonesisch
Soort: vegetarisch / groente
Toon alle 311 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar