Hans Belterman

We hebben 78 boeken van Hans Belterman waarvan 5 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Hans Belterman? Registreren is gratis!

Boeken van Hans Belterman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Hans Belterman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Eieren met garnalen - telor dan oedang

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, daoen salam, dunne kokosmelk, ei, knoflook, laos, maïsolie, noorse garnalen, rode spaanse peper, sambal trassi, serehpoeder, suiker, ui, verse garnalen, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Curry van ananas met kokosmelk - pacari

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, bruine basterdsuiker, dikke kokosmelk, goela djawa, ketoembar, knoflook, koriander, kruidnagel, pijpkaneel, sambal oelek, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
curry / fruit / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken tahoe - tahoe goreng tepoeng

Ingrediënten:
arachideolie, kemirienoten, ketoembar, knoflook, koenjit, koriander, kurkuma, rijstebloem, tahoe en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gehaktballetjes met garnalen - almondigas II

Ingrediënten:
arachideolie, ebi, gedroogde garnalen, knoflook, krulpeterselie, lichte chinese sojasaus, lichte japanse sojasaus, maïzena, noorse garnalen, olie, peper, sjalot, tomaat, ui, varkensgehakt, verse garnalen, verse koriander, voorjaarsui en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
stoofgerecht / vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / hoofdgerecht uit singapore:

Vissoep met rijstvermicelli - laksa

Ingrediënten:
arachideolie, bladjan, bladpeterselie, citroenrasp, dunne kokosmelk, garnalen, gedroogde garnalenpasta, gemalen korianderzaad, kabeljauwfilet, knoflook, komkommer, krab, kurkuma, laos, makreelfilet, mihoen, prei, rijstvermicelli, suiker, taugé, tijgergarnaal, trassi, ui, voorjaarsui, zeevisfilet, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Rundvlees met rode pepers 2 - gangsa 2

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, daoen salam, goela djawa, knoflook, limoensap, rode spaanse peper, runderlappen, tomaat, trassi, ui, verse bladselderij en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje / hoofdgerecht uit Indonesie:

Drooggebakken rundvlees, extra gekruid - empal pedas

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroen, daoen salam, djinten, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, komijn, koriander, limoen, olie, runderlappen, sambal oelek, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Bleekselderij, champignons, roerei en mie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignon, chinese eiermie, ei, knoflook, lichte chinese sojasaus, olie, peper, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Sambal djeroek

Ingrediënten:
citroen, limoen, rode spaanse peper en zeezout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / inmaak / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis in zure saus met ananas - ikan coeka dan nanans

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, citroensap, daoen salam, gemberwortel, kabeljauwfilet, laos, limoensap, makreelfilet, rode spaanse peper, sambal oelek, sjalotten, voorjaarsui, zeevisfilet, zilveruitjes en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippengehakt met bleekselderij

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, droge sherry, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, peper, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Sambal manis

Ingrediënten:
asem, bruine basterdsuiker, goela djawa, rode spaanse peper, tamarinde en zeezout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / inmaak / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Varkensvlees met prei

Ingrediënten:
arachideolie, bouillon, kerrie, knoflookpoeder, lichte chinese sojasaus, mager varkensvlees, maïzena, prei, uienpoeder en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Alle recepten van Hans Belterman