Hans Belterman

We hebben 78 boeken van Hans Belterman waarvan 5 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Hans Belterman? Registreren is gratis!

Boeken van Hans Belterman

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Hans Belterman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Ontbijt / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Omelet op Balinese wijze - dadar Bali

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, ei, goela djawa, kerrie djawa, ketjap benteng manis, mager kippenvlees, margarine, peper, sambal oelek, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
gevogelte / ei/omelet/frittata
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gehaktballetjes met garnalen - almondigas II

Ingrediënten:
arachideolie, ebi, gedroogde garnalen, knoflook, krulpeterselie, lichte chinese sojasaus, lichte japanse sojasaus, maïzena, noorse garnalen, olie, peper, sjalot, tomaat, ui, varkensgehakt, verse garnalen, verse koriander, voorjaarsui en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
stoofgerecht / vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / voorgerecht uit Indonesie:

Maïssoep

Ingrediënten:
asperge, groente, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippenvlees, knoflook, knolselderij, maïskorrels, maïzena, peulvrucht, ui, verse bladselderij, verse koriander, verse peterselie en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis op Balinese wijze 2 - ikan bali 2

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, grietfilets, ketjap benteng manis, knoflook, laos, limoensap, sambal trassi, tarbotfilet, tongfilet, ui, zeevisfilet, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit singapore:

Maaltijdsoep met balletjes van varkensvlees of van kip met krab - bak wan kepiting

Ingrediënten:
arachideolie, bamboescheuten, citroengraspoeder, ei, jonge wortel, kipfilet, kippenbouillon, kippenvlees, krab, mager varkensvlees, prei, serehpoeder, ui, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Eieren met garnalen - telor dan oedang

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, daoen salam, dunne kokosmelk, ei, knoflook, laos, maïsolie, noorse garnalen, rode spaanse peper, sambal trassi, serehpoeder, suiker, ui, verse garnalen, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Sambal kemirie

Ingrediënten:
kemirienoten, knoflook, rode spaanse peper en zeezout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / inmaak / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde vis in sojasaus - ikan ketjap

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, citroensap, gemberwortel, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, sambal oelek, sambal trassi, ui, zeevisfilet, zeewolffilet, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Sambal djeroek

Ingrediënten:
citroen, limoen, rode spaanse peper en zeezout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / inmaak / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Gebakken zoete aardappelen met koude sojasaus - kentang tjoloh-tjoloh

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, groene paprika, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, oebie, olie, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui, sambal oelek, sjalot, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie, yam, zoete aardappel, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gestoomde garnalen in pakjes - pepes oedang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, knoflook, laos, noorse garnalen, sambal oelek, sambal trassi, serehpoeder, sesamolie, ui en verse garnalen

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stomen / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Ontbijt / brunch / lunch / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Roerei met garnalen

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, droge sherry, ei, hollandse garnaal, lichte chinese sojasaus, peper, verse bladselderij, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Kip uit Bandung - ajam goreng Bandoeng

Ingrediënten:
arachideolie, daoen salam, drumsticks, kemirienoten, kippenbout, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, limoen, serehpoeder, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 1

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, kokos, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pinda, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, tahoe, taugé, tempeh, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / soja
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Zoetzuur van gemengde groente - atjar tjampoer plus variatie

Ingrediënten:
azijn, boter, bruine basterdsuiker, daoen salam, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene spaanse peper, kemirienoten, koenjit, kristalsuiker, kurkuma, lombok rawit, mosterd, rode spaanse peper, rode uitjes, sjalot, sperziebonen, taugé, trassi, voorjaarsui, witte kool, worteltjes en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Komkommersalade 2 - lalab ketimoen 2

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, knoflook, komkommer, limoensap, limoenschil, rode spaanse peper, sambal trassi, sjalot, slablad, ui en witte basterdsuiker

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / nagerecht uit Maleisie:

Gelei - serikaja dengan agar-agar

Ingrediënten:
agar-agar, bruine kandijsuiker, dikke kokosmelk, djahé, fruit, gemberwortelpoeder, goela djawa, goela malakka, kaneel, kerrie djawa en palmsuiker

Keuken:
Maleisisch
Soort:
schuim/mousse/gelei
Alle recepten van Hans Belterman