Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Driemaal anders uit de wok

Aziatisch koken zo doe je dat - Klapper 1

Een boek van Hans Belterman

We hebben 69 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Driemaal anders uit de wok, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

hoofdredactie Hans Belterman

culinaire realisatie Wolf Anholt chef kok

culinaire fotografie Ed Suister


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Driemaal anders uit de wok

Een greep uit de 69 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Gehakt met garnalen

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, ei, gemberwortelpoeder, lichte chinese sojasaus, mager varkensgehakt, maïzena, peper, sherry, ui, uienpoeder, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippenbouten in paprikasaus

Ingrediënten:
arachideolie, drumsticks, kippenbouillon, kippenbout, knoflookpoeder, olie, rode paprika, sambal oelek, tomatenpuree, ui, verse bieslook en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippenbouten in gekruide saus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, drumsticks, gemberwortelpoeder, goela djawa, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, maïzena, olie, sambal oelek, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Mosselen met prei

Ingrediënten:
arachideolie, gemberwortelpoeder, kerrie, knoflook, maïzena, mosselen, prei, ui, verse garnalen en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Lamsvlees met uitjes en honing

Ingrediënten:
arachideolie, gemberwortel, honing, knoflook, lichte chinese sojasaus, magere lamslappen, maïzena, peper, rode paprika, sjalotje, uitjes, zilveruitjes en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Bleekselderij met ham en mie

Ingrediënten:
bleekselderij, chinese eiermie, chinese tomatensaus, gekookte ham, knoflook, lichte chinese sojasaus, olie, peper, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Ontbijt / brunch / lunch / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Roerei met garnalen

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, droge sherry, ei, hollandse garnaal, lichte chinese sojasaus, peper, verse bladselderij, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Varkensvlees met champignons

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, chinese rijstwijn, ketjap benteng asin, lichte chinese sojasaus, mager varkensvlees, maïzena, peper, prei, sherry en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Aardappelen in kokossaus

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, kokosnootvruchtvlees, ketjap benteng asin, knoflook, olie, peper, santen, ui, verse bieslook, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Gehakt met tomatensaus

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, ei, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, mager varkensgehakt, sambal oelek, suiker, tomatensap, ui, uienpoeder, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Mosselen met paprika's

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rijstwijn, groene paprika, knoflook, lichte chinese sojasaus, maïzena, mosselen, rode paprika, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippengehakt met bleekselderij

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, droge sherry, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippengehakt, maïzena, peper, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Maïs met paprika

Ingrediënten:
arachideolie, knoflookpoeder, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, rode paprika, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Bleekselderij, kip en mie

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, chinese eiermie, kippenvlees, knoflook, peper, sambal oelek, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paddestoelen en tuinkruiden

Ingrediënten:
champignon, chinese champignons, knoflook, maïzena, olie, peper, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippesoep met gember

Ingrediënten:
ananas uit blik, arachideolie, droge sherry, gemberwortel, groene paprika, mager kippenvlees, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, suiker, verse bladselderij en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Gekruide paprikasoep

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, ketjap benteng manis, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, tomatenpuree, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Toon alle 69 recepten in dit boek