- Vol Smaak

Vol Smaak

Koken met verse ingrediënten

Een boek van

We hebben 145 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vol Smaak, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dat smaakt!

Om lekker te kunnen koken heb je maar heel weinig nodig. Met verse ingrediënten, een beetje productkennis en slimme kooktechnieken, tover je gerechten vol smaak op tafel. Dat is precies waar dit kookboek over gaat. Het staat barstensvol lekkere recepten met vers in de hoofdrol.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Vol Smaak

Een greep uit de 145 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / nagerecht uit Vol Smaak:

Appelcrumble met blauwe bessen

Ingrediënten:
blauwe bessen, goudreinet, havermoutvlokken, rietsuiker, roomboter, vanilleijs, vanillestokje en zelfrijzend bakmeel

Soort:
fruit
Een recept uit  - Vol Smaak

Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:

Pompoennacho's

Ingrediënten:
avocado, belegen kaas, crème fraîche, flespompoen, gedroogde oregano, jalapeñopeper, koriander, limoen, mexicaanse tomatensalsa, tortillachips en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Quinoasalade met halloumi en peultjes

Ingrediënten:
chilivlokken, citroen, driekleurenquinoa, extra vierge olijfolie, gerookte amandelen, halloumi, parmigiano-reggiano, peultjes, radijs en tuinkers

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Chicken tikka masala

Ingrediënten:
garam masala, gember, griekse yoghurt, kippendijfilet, knoflook, koriander, rode peper, tomaten, turkse yoghurt, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Brits / Indiaas
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Pho met ossenhaas

Ingrediënten:
gember, kaneelstokjes, kardemompeulen, koriander, korianderzaad, kruidnagels, limoen, munt, ossenhaas, rijstnoedels, rode peper, rundermergpijp, runderschenkel, steranijs, taugé en vissaus

Keuken:
Vietnamees
Soort:
soep/bouillon / rundvlees / suikerwerk
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Broodje pulled paddo met coleslaw

Ingrediënten:
appelazijn, ciderazijn, dijonmosterd, donkere basterdsuiker, gerookt paprikapoeder, ketchup, oesterzwammen, peterselie, spitskool, tabasco chipotle, vegan mayonaise, winterwortel, witte basterdsuiker en wortel

Soort:
vegan
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Noedelbowl met gepocheerde kip

Ingrediënten:
arachideolie, gember, kastanjechampignons, kipfilet, kippenbouillonblokje, limoen, rode peper, shanghai-paksoy en sobanoedels

Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Geglaceerd varkensvlees met mihoensalade

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, gembersiroop, hoisinsaus, koriander, limoen, mihoen, pinda’s, rode peper, sesamolie, varkenshaas en vissaus

Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:

Minifrittata's met spinazie en kaas

Ingrediënten:
bloem, ei, gruyère, knoflook, parmezaanse kaas, roomboter, semi-gedroogde tomaten op olie, slagroom en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Bloemkool mac'n cheese

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, cheddar, halfvolle melk, macaroni grande, panko, parmezaanse kaas, bladpeterselie, rauwe ham en roomboter

Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vol Smaak:

Vietnamese springrolls met rivierkreeftjes

Ingrediënten:
knoflook, komkommer, koriander, lichte basterdsuiker, limoen, mihoen, munt, rijstvellen, rivierkreeftjes, rode peper, vissaus, winterpeen en wortel

Keuken:
Vietnamees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Laab kai salade met kipgehakt

Ingrediënten:
arachideolie, babyromainesla, bosui, kipgehakt, knoflook, komkommer, koriander, limoen, munt, rode peper en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Vol Smaak

Bijgerecht uit Vol Smaak:

Ingemaakte bloemkool

Ingrediënten:
appelazijn, basilicum, blanke rozijnen, bloemkool, ciderazijn, fijne kristalsuiker, gele peper, kurkzout en rode ui

Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Spaghetti alla Norma

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, knoflook, olijfolie, ricotta, spaghetti en tomaten uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Toon alle 145 recepten in dit boek