45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, champignons, droge witte wijn, knoflook, sjalotten, venkel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: akamitonijn, basilicum, basissaus voor tonijn, kapperappel, kappertjes, olijfolie en taggiasca-olijven
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, lange peper, roze grapefruitsap, roze peper, sichuanpeper, staartpeper, suikeroplossing en water
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: basilicum, kerriepoeder, room, visfond en voorgegaarde mosselen
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: amandelmelksneeuw, anijsstrooisel, chocoladespiralen, gelatine, koffiebonen, koffie-granité, mascarpone, physalisjam, ristretto, rozenbotteljam en suiker
Keuken: Frans
Ingrediënten: bruine gevogeltefond, cognac, eendenleverparfait, eidooier, madeira, port, room, truffeljus, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: basilicum, fleur de sel, knoflook, olijfoliebrood, oude balsamicoazijn, pruimtomaten, sjalot en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: bloem, boter, bruine suiker, bruispoeder met citroensmaak, cacaopoeder, hazelnoot, tarwezetmeel, volle melkcouverture en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, bruine rum, cognac, ei, eidooier, gist, hazelnootnougat, muscovadosuiker, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: fleur de sel, geklaarde boter, kaneel en poedersuker, spekulaaskruim en -krokant, williamsperen en witlof
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: boter, cantharellen, bladpeterselie, sjalotten, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge witte wijn, kruiden, prei, sjalot en wortel
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, gamba's, gembersiroop, groene aspergepunten, kataifideeg, kerrie, koriander, lente-ui, peultjes, rode paprika, schaaldierenfond, soja-gembersaus, sojaolie, sojasaus, vijfkruidenpoeder, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardappelen, boter, champignons, droge riesling, gladde peterselie, haringkaviaar, knoflook, nieuw-zeelandmosselen, olijfolie, saffraanrouille, sjalot, tomaten, venkel, zout en zwarte peper
Keuken: Frans / Duits
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, gevogeltefond, kievitsbonen, olijfolie, suiker, tuinbonen, witte bonen, witte ui, wortel met groen, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: amandelmelksiroop en melk
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, laurier, lavendelhoning, peper, pimentkorrels, prei, sjalotten, varkenskotelet en wortel
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: limoenrasp, limoensap, magere kwark en siroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / ijs
Ingrediënten: agargelei, iotagelei, kardemompoeder, koffie-air en kokosvlokken
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, knoflook, olijfolie, olivetti-tomaten, oude balsamicoazijn, rode basilicum, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Frans / Noord-Afrikaans
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501