45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, gamba's, gembersiroop, groene aspergepunten, kataifideeg, kerrie, koriander, lente-ui, peultjes, rode paprika, schaaldierenfond, soja-gembersaus, sojaolie, sojasaus, vijfkruidenpoeder, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap en lichees uit blik
Keuken: Frans
Soort: vegan / ijs
Ingrediënten: bloem, boter, bruine suiker, bruispoeder met citroensmaak, cacaopoeder, hazelnoot, tarwezetmeel, volle melkcouverture en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, lamsfond, laurier, olijfolie, oude balsamicoazijn, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalotten, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, cantharellen, bladpeterselie, sjalotten, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: paddenstoelen
Ingrediënten: bloem, boter, eendenlever, fleur de sel, ingelegde groene walnoten, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees / noten
Ingrediënten: citroensap, druivensuiker, eau de vie de poires williams, gezouten boter, boter, room, suiker, tahiti-vanillepeul en williams-peren
Keuken: Frans
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: ananasblokjes, boter, cayennepeper, mangoblokjes, mango, rode ui, roze peper en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / chutney
Ingrediënten: boter, fleur de sel, melk, polenta-griesmeel, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: pasta, rijst, granen en deegwaren
Ingrediënten: druivensuiker, jeneverbessen, perenpuree met 10 procent suiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / sorbet
Ingrediënten: boter, fleur de sel, ingelegde citroenschil, koriander, limoenschil, nootmuskaat, room en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: kruiden
Ingrediënten: citroensap, fleur de sel, olijfolie, peper en uitgeperste tomaten
Keuken: Frans
Ingrediënten: daslook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, waterkers en zuring
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge witte wijn, peterselie, sjalot, tijm, wortel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, gevogeltefond, kievitsbonen, olijfolie, suiker, tuinbonen, witte bonen, witte ui, wortel met groen, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: chinese garnalen, groene spaanse peper, koriander, kreeftcorail, lente-ui, rode spaanse peper en schaaldierenboter
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: espressopoeder, gehomogeniseerde melk, kappa, suiker, verkruimelde chocoladekoek en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandelmeel, bloem, boter, cacaopoeder, maïzena, poedersuiker, speculaaskruiden en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: fleur de sel, groene olijven, mosterdzaad, pommerymosterd, prei, tomaten en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: groente / boter en olie
Ingrediënten: amandelsiroop, amaretto, koffiesiroop, suikersiroop en warme koffie
Keuken: Frans
Soort: vegan / ijs
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501