45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: acaciahoning, banyuls, groentefond en sjalotten
Keuken: Frans
Soort: chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: boter, knoflook, peultjes, sjalot, tomatenschil, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: boter, citroensap, suiker, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: chocoladeschuim, frambozenjam, munt, pepermuntlikeur en poedersuiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, champignons, droge witte wijn, knoflook, sjalotten, venkel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bieslook, bleekselderij, champignons, dillestelen, dragonstelen, eiwit, fleur de sel, gelatine, imperial-kaviaar, kervel, mosselfond, noilly prat, prei, snoekbaarsfilet, tomaten, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: boter, knoflook, olijfolie, ricard, room, rozemarijn, venkelknol, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, champagnevinaigrete, doperwten, gekookte rivierkreeftjes, groene asperges, groentebouillon, lente-ui, minimaïskolven, pesto van wilde kruiden, peultjes, rode shisocress, tuinbonen, wortel, wortelgroen en zout
Keuken: Frans / Duits
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, gevogeltefond, kievitsbonen, olijfolie, suiker, tuinbonen, witte bonen, witte ui, wortel met groen, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bloemige aardappel, fleur de sel, geklaarde boter, koriander en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: bleekselderij, citroengras, citroenverbena, citroenzest, gember, korianderkorrels, laurier, pimentkorrels, preiwit, sjalotten, verbena, witte kardemompeulen, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, noilly prat, sjalot en visfond
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: citroensap, gelatine, mandarijnensap en suiker
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: boter, gamba's, gembersiroop, groene aspergepunten, kataifideeg, kerrie, koriander, lente-ui, peultjes, rode paprika, schaaldierenfond, soja-gembersaus, sojaolie, sojasaus, vijfkruidenpoeder, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: amandelmeel, anijszaad, bloem, boter, citroenrasp, rietsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / condiment
Ingrediënten: avocado, cayennepeper, gember, gembersiroop, knoflook, koriander, rijstazijn, rode peperoni, sjalot, vijfkruidenpoeder, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: condiment
Ingrediënten: ananas, exotisch vruchtensap, kaneelstokje, mango, pasievruchtenpuree, roze grapefruitsap, sinaasappelschil, stemgember, suikeroplossing, vanillepoeder en water
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge witte wijn, peterselie, sjalot, tijm, wortel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: balsamisco, basilicum, bladerdeeg, cipollini ui, eidooier, knoflook, lavendel, lavendelhoning, olijfolie, olivetti-tomaten, pijnboompitten, rozemarijn, tijm, zeezout en zwarte peper
Keuken: Frans / Italiaans
Soort: hartige taart / vegetarisch
Ingrediënten: bruine rijstazijn, citroengras, kippenfond, olijfolie, sojasaus, tomaten en witte wijn
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: saus
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501