45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 2 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gele paprika, gevogeltefond, glasnoedels, prei, rode paprika, shiitakehoedjes en sojaolie
Keuken: Aziatisch / Frans
Soort: salade / noedels
Ingrediënten: akami-tonijn, basissaus voor tonijn, citroensap, groene peper, koriander, olijfolie, roze peper en sinaasappels
Keuken: Japans / Frans / Duits
Soort: vis
Ingrediënten: acaciahoning, babyananas, citroengras, citroengrasstengel, frambozengelei, ingelegde paprika, limoenrasp, limoensap, limoensorbet, macadamianoten, munt, olijfolie, schil van ingelegde limoen en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: boter, glucosesiroop, guanaja-chocolade en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: breedbladpeterselie, court-bouillon, garnalenkoppen, garnalenstaarten, knoflook en olijfolie
Keuken: Frans
Ingrediënten: bleekselderij, couscous, fleur de sel, kerstomaat, korianderpuree, lamscarré, lamsjus, olijfolie, peper, rozemarijn, schil van ingelegde limoen, sjalotten en wortel
Keuken: Frans / Duits / Noord-Afrikaans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: groentefond, kalfsfond, kippenfond en tomatenpuree
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: basilicum, kerriepoeder, room, visfond en voorgegaarde mosselen
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bananencompotte, bladgoud, chocolade crumble, chocoladespiralen, chocoladezandkoek, guanaja-chocolade, jivara melkchocolade, krokantrolletje, passievruchtensneeuw en room
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: ananas, exotisch vruchtensap, kaneelstokje, mango, pasievruchtenpuree, roze grapefruitsap, sinaasappelschil, stemgember, suikeroplossing, vanillepoeder en water
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: aspergesap, gemberpoeder, groentefond, oude balsamicoazijn, rode-bietenpuree, ruby port en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: groente / samengestelde boter
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge witte wijn, kruiden, prei, sjalot en wortel
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: druivenpitolie, knolselderij, laurier, pimentkorrels, prei, rode wijn, rozemarijn, runderstaartstuk, sjalotten, vleesafsnijsel, witte peperkorrels en zomerwortel
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: citroentijm, dennenhoning, gember, gembersiroop, korianderkorrels, schil van ingemaakte citroen, sichuanpeperkorrels en sojasaus
Keuken: Frans
Soort: glazuur
Ingrediënten: boter, gemalen spekulaas, glucosesiroop, honing, poedersuiker en suiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: algenschuim en garnituur, bleekselderij, bouchot mosselen, droge witte wijn, geklaarde mosselfonds, knoflook, olijfolie, pernod, sjalotten, tijm, venusschelpen, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: balsamicoazijn, druivenpitolie, pijnappelpitten, walnootolie, zout, zwarte olijvenpuree en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vegan / vinaigrette
Ingrediënten: avocado, cayennepeper, gember, gembersiroop, knoflook, koriander, rijstazijn, rode peperoni, sjalot, vijfkruidenpoeder, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: condiment
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouchot mosselen, cayennepeper, citroengras, droge witte wijn, fleur de sel, gember, korianderkorrels, pimentkorrels, prei, room, sjalotten, steranijs, wortel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: espressopoeder, lecitine, melk, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501