45 geniale rezepten
Der Feinschmecker bookazine nr. 9
We hebben 207 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 45 geniale rezepten , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Na een leerperiode onder andere bij Tantris van Witzigmann, werd Wohlfahrt in 1978 aangesteld bij de Schwarzwaldstube waar hij vanaf 1980 als chef werkte. Vanaf 1992 heeft hij daar 25 jaar lang 3 Michelinsterren gehad. Een onderscheiding die ook zijn opvolger kon handhaven ondanks een grote brand die het restaurant in 2020 gedeeltelijk in de as legde. Wohlfahrt wordt gezien als de beste kok van Duitsland in de eerste 2 decennia van de 21e eeuw.
- meer dan 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit 45 geniale rezepten
Een greep uit de 207 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: buffelmozarella, fleur de sel, olijfolie, pesto genovese, witbroodkruim, zeebarbeelfilet, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bruine gevogeltefond, cognac, eendenleverparfait, eidooier, madeira, port, room, truffeljus, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, ebli tarwekorrels, gesmolten tomaten, gevogeltefond, kerstomaat, lente-ui, morieljes, olijfolie, parmezaanchips, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, truffeljus, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: risotto
Ingrediënten: citroengras, citroentijm, citroentijm-honinglak, fleur de sel, gember, groente, kalfsfond, knoflook, korianderkorels, laurier, mirin, olijfolie, sake, sichuanpeper, sojasaus, steranijs, varkensbuik en varkensjus
Keuken: Aziatisch / Frans / Duits
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: fleur de sel, harissasaus, olijfolie, tonijnmoten, venkelcompotte, venkelgarnituur en zwarte peper
Keuken: Frans / Duits / Noord-Afrikaans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: chinese garnalen, groene spaanse peper, koriander, kreeftcorail, lente-ui, rode spaanse peper en schaaldierenboter
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basilicumstelen, fleur de sel, groene tomaten, kippenfond, knoflook, olijfolie, soepgroente voor groene tomatensoep, tabasco, tijm en zeebarbeelfilet
Keuken: Mediterraans / Frans / Duits
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: agar-agar, kardemompoeder, melk en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, eendenlever, fleur de sel, ingelegde groene walnoten, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / orgaanvlees / noten
Ingrediënten: boter, fleur de sel, ingelegde citroenschil, koriander, limoenschil, nootmuskaat, room en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: kruiden
Ingrediënten: chocoladesplinters, espressopoeder, iota carrageen, melk, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge witte wijn, kruiden, prei, sjalot en wortel
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basissaus voor tonijn, basmatirijst, boter, champignons, citroensap, droge witte wijn, eekhoorntjesbroodpoeder, fleur de sel, kalfsfond, pijnappelpitten, sjalot, tonijn, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: gele paprika, rode paprika en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: kipfilet, peper, room en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroensap, frambozenpuree, gelatine en suiker
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: basilicum, fleur de sel, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, périgord-truffels, pijnboompitten en sherryazijn
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: bleekselderij, courgette, fleur de sel, kerstomaat, knoflook, olijfolie, rode basilicum, rozemarijn, selderijblad, sjalot, tijm, witte wijnazijn, wortel en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: groentevulling
Ingrediënten: azijn, balsamicoazijn, boter, brandewijn, cognac, eidooier, eiwit, espresso, fruit, koffie, kruiden, rum, suiker en valrhona guanaja
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: agar-agar, espressopoeder, melkgelei, room, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Toon alle 207 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834285508
ISBN10
3834285501