The Naked Chef is terug
de essentie van het koken
We hebben 146 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals The Naked Chef is terug , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
‘Dit boek gaat over thuis koken, het heeft niets te maken met restaurant-eten. Boordevol handige tips en eenvoudige ingrediënten - voor een maximum aan smaak hoef je geen uren in de keuken te staan. Het gaat om koken op gevoel, zelfvertrouwen in de keuken. Probeer het eens, maak fouten, leer wat bij en geniet!’ - Jamie Oliver
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit The Naked Chef is terug
Een greep uit de 146 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chilipoeder, extra vierge olijfolie, knoflook, ricotta, rode wijnazijn, spinazie, tagliatelle en tomaat in blik
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: citroen, extra vierge olijfolie, gember, kikkererwten, koriander, peterselie, pijlinktvis en rode peper
Ingrediënten: volle melk en yoghurt
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, ei, kaneelpoeder, kristalsuiker en nootmuskaat
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: aardbei, balsamicoazijn, basilicum, mascarpone, munt, suiker en vanillestokje
Ingrediënten: asperge, citroen, courgette, couscous, extra vierge olijfolie, kruiden, lente ui, pattisons, rode paprika, rode peper en rode wijnazijn
Soort: salade
Ingrediënten: dijonmosterd, olijfolie, rode wijnazijn en witte wijnazijn
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, butternut squash, kippenbouillon, kokosmelk, korianderzaad, lamsstoofvlees, maïsmeel, okra, pompoen, rode peper, runderstoofvlees, tijm, ui, witte yam, wortel en zelfrijzend bakmeel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bruine suiker, cachaca, limoen, suikerwater en witte suiker
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: avocado, citroen, nieuwe aardappelen en tuinkers
Soort: salade
Ingrediënten: koriander, rijstwijn, rode peper, sojasaus, suiker en witte wijnazijn
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: amandel, basis risotto, broodkruimels, knoflook, mascarpone, olijfolie en tijm
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: basilicum, basis risotto, boter, citroen, erwten, extra vierge olijfolie, gamba en munt
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: boter, chardonnay, komijnzaad, tijm en wortel
1 notitie
Ingrediënten: ansjovis, broodkruimels, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde rode peper, knoflook, spaghetti en tijm
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: brood, extra vierge olijfolie, mosterd, munt en rode wijnazijn
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, citroen, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, parmaham, prosciutto, rode wijn, rozemarijn, runderfilet en tijm
Ingrediënten: basilicum, brooddeeg, ei, fontina, gorgonzola, parmezaanse kaas, prosciutto en taleggio
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: aardappel, citroen, crème fraîche, forel, mierikswortel, tijm en walnoten
Ingrediënten: boter, nootmuskaat en spinazie
Toon alle 146 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021599922
ISBN10
9021599929
Andere uitgaven
9789021511924