The Naked Chef is terug
de essentie van het koken
We hebben 146 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals The Naked Chef is terug , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
‘Dit boek gaat over thuis koken, het heeft niets te maken met restaurant-eten. Boordevol handige tips en eenvoudige ingrediënten - voor een maximum aan smaak hoef je geen uren in de keuken te staan. Het gaat om koken op gevoel, zelfvertrouwen in de keuken. Probeer het eens, maak fouten, leer wat bij en geniet!’ - Jamie Oliver
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit The Naked Chef is terug
Een greep uit de 146 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardpeer, andijvie, bacon, basilicum-balsamicodressing, bindsla, eikenbladsla, mosterd-kruidenazijndressing, radicchio, rucola en spinazie
Soort: salade
Ingrediënten: boter, chardonnay, komijnzaad, tijm en wortel
Ingrediënten: havana club rum, limoensap en suikerwater
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: ei, kristalsuiker, rabarber, slagroom, suiker, vanillestokje en volle melk
Ingrediënten: cayennepeper, knoflook, oregano, paprikapoeder, uisnippers en zwarte peperkorrels
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: aardappel, boter, citroen, kip, knoflook, prosciutto, selderijknol en tijm
Ingrediënten: basilicum, brooddeeg, ei, fontina, gorgonzola, parmezaanse kaas, prosciutto en taleggio
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: boter, brooddeeg, chocolade en hazelnoot
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: gedroogde rode peper, knoflook, linguine, olijfolie, pancetta, peterselie, venusschelpen en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: bindsla, boter, duif, erwten, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook en lente ui
Ingrediënten: citroen, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peer, rucola en waterkers
Soort: salade
Ingrediënten: crème fraîche, mierikswortel, witte wijnazijn en zeezout
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: citroen, courgette, extra vierge olijfolie, gedroogde rode peper, knoflook en munt
Ingrediënten: garnaal, kruiden en zeezout
Ingrediënten: ansjovis, augurk, basilicum, dijonmosterd, kappertjes, knoflook, munt, olijfolie, peterselie en rode wijnazijn
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: citroensap, crème fraîche, dijonmosterd, extra vierge olijfolie en koriander
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: brooddeeg, kikkererwten, komijnzaad en korianderzaad
Keuken: Marokkaans
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: avocado, citroen, gember, kokosmelk, koriander, rode peper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus en tonijn
Ingrediënten: aardbei, banaan, framboos en koffieroom
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: aubergine, basilicum, gedroogde rode peper, korianderzaad, parmezaanse kaas, rode wijnazijn, stracci, tomaat in blik en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Toon alle 146 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021599922
ISBN10
9021599929
Andere uitgaven
9789021511924