Lekker Hollands
meer dan 100 verrassende recepten voor alle seizoenen
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Lekker Hollands , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In Lekker Hollands laat chef-kok Yolanda van der Jagt zien welke originele en lekkere recepten je met producten van eigen bodem kunt maken. Ze laat zich daarbij inspireren door alle seizoenen. Op haar eigen manier: puur en creatief. In dit boek vind je de lekkerste Nederlandse recepten; van klassiekers als Hollandse nieuwe met Amsterdamse uitjes tot Haagse bluf met gemarineerde aalbessen, maar Texels lamsbout met rozemarijn en aspergesoep met Stellendamse garnalen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bospeen, eendenbout, knoflook, knolselderij, laurier, tijm en witte wijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: amandelschaafsel, gedroogde cranberry en pure chocolade
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardbei en pure chocolade
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: citroen, droge witte wijn, eidooier, lamsoren, olijfolie, roomboter, zeekraal en zeewolffilet
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: olijfolie, rode paprika, vanilleijs en witte basterdsuiker
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardbei, eidooier, fijne kristalsuiker, melk, slagroom, suiker, vanillestokje en wafelkoekjes
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bleekselderij, bospeen, knoflook, marjolein, mosselen, olijfolie, oud witbrood, tomatenblokjes uit blik, ui, versgemalen zwarte peper en witte wijn
Keuken: Nederlands
Soort: hapjes
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, gele kerstomaat, kappertjes, rode kerstomaten, rode ui, tasty tom tomaat, trostomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en witte-wijnazijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: kaneelstokje, knoflook, rode sterappel, sjalot, suiker, tamme eend en tijm
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: asperge, bladpeterselie, knoflook, lamskotelet, opperdoezer-ronde en roomboter
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: blanke amandelen, citroensap, ei, griesmeel, kersen, kirsch, melk, slagroom, suiker en vanillesuiker
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: knoflook, laurier, olijfolie, rode wijn, roomboter, sukade, tomatenpuree, ui en vleesfond
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aalbes, bessensap, ei, fijne kristalsuiker, kaneelkoekjes, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, vanilleijs en vanillevla
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, bladpeterselie, ontbijtspek, sjalot, versgemalen zwarte peper en witlof
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bouillon, lam, lamsschenkel, laurier, olijfolie, sjalot en witte wijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: ansjovis, bladpeterselie, citroensap, knoflook, olijfolie, roomboter, runderribstuk en vers gemalen peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bospeen, fazant, gevogeltebouillon, jeneverbes, laurierblad, olijfolie, ui en witte wijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, rode-wijnazijn en snijboon
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: andijvie, cayennepeper, knoflook, olijfolie, rode-wijnazijn en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: blanke amandelen, bruine basterdsuiker, ei, gemberpoeder, kaneel, kardemom, kruidnagel, nootmuskaat, patentbloem, roomboter en speculaaskruiden
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: alikruiken, bladpeterselie, extra vierge olijfolie, rode-wijnazijn, sjalot, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Nederlands
Soort: hapjes
Ingrediënten: boter, kruimige aardappel, prei, slagroom, ui, versgemalen zwarte peper en zeeuwse oesters
Keuken: Nederlands
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: hertenbiefstuk, knolselderij, kruimige aardappel, olijfolie en roomboter
Keuken: Nederlands
Soort: mosterd
Ingrediënten: bleekselderij, bleekselderijblad, hamschijf, kruimige aardappel, laurier, paardenworst, prei, rookworst, schouderkarbonade, speklap, spliterwten, ui, versgemalen zwarte peper, winterwortel en zout
Keuken: Nederlands
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: asperge, bladpeterselie, citroenrasp, hollandse garnalen, olijfolie en slagroom
Keuken: Nederlands