Lekker Hollands
meer dan 100 verrassende recepten voor alle seizoenen
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Lekker Hollands , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In Lekker Hollands laat chef-kok Yolanda van der Jagt zien welke originele en lekkere recepten je met producten van eigen bodem kunt maken. Ze laat zich daarbij inspireren door alle seizoenen. Op haar eigen manier: puur en creatief. In dit boek vind je de lekkerste Nederlandse recepten; van klassiekers als Hollandse nieuwe met Amsterdamse uitjes tot Haagse bluf met gemarineerde aalbessen, maar Texels lamsbout met rozemarijn en aspergesoep met Stellendamse garnalen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: citroensap, knoflook, kropsla, munt, olijfolie en tuinboon
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: cantharel, crème fraîche, rode ui, roomboter, sperziebonen, verse bascilium en versgemalen zwarte peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: ganzenvet, olijfolie, rode chilivlokken, spruitjes en vastkokende aardappel
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: hazelnoot, hazelnootolie, rode ui, rode-wijnazijn en winterpostelein
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bleekselderij, bospeen, kristalsuiker, laurier, makreel, mosterdzaad, peperkorrel, prei, venkelzaad en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: ansjovis, bleekselderij, citroen, extra vierge olijfolie, kappertje, koolrabi, rucola, scholfilet en sjalot
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: gedroogde gist, volkorenbloem en zout
Keuken: Nederlands
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: crème fraîche, gerookte paling, mierikswortel en versgemalen zwarte peper
Keuken: Nederlands
Soort: brood en broodgerecht / hapjes
Ingrediënten: aalbes, bessensap, ei, fijne kristalsuiker, kaneelkoekjes, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, vanilleijs en vanillevla
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: hertenbiefstuk, knolselderij, kruimige aardappel, olijfolie en roomboter
Keuken: Nederlands
Soort: mosterd
Ingrediënten: bosui, droge witte wijn, olijfolie, roomboter, sjalot, slagroom en zeeduivelfilet
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: droge witte wijn, kerstomaat, knoflook, macaroni, olijfolie, rode ui, schelvisfilet en verse marjolein
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: anijszaad, crème fraîche, prei en vers gemalen peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: ansjovis, bladpeterselie, citroensap, knoflook, olijfolie, roomboter, runderribstuk en vers gemalen peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: knoflook, laurier, olijfolie, rode wijn, roomboter, sukade, tomatenpuree, ui en vleesfond
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: amandelschaafsel, bittere chocolade, frambozen, poedersuiker en slagroom
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, gele kerstomaat, kappertjes, rode kerstomaten, rode ui, tasty tom tomaat, trostomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en witte-wijnazijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, schorseneer, versgemalen zwarte peper en volle melk
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, geitenkaasjes, pompoen, raapstelen, rode ui en rode-wijnazijn
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: blanke amandelen, bruine basterdsuiker, ei, gemberpoeder, kaneel, kardemom, kruidnagel, nootmuskaat, patentbloem, roomboter en speculaaskruiden
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, knoflook, oude kaas, spaghetti, walnoten en winterpostelein
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, knolselderij, lamsbot, lamsbout, laurier, olijfolie, prei, rode wijn, roomboter, rozemarijn, tomatenpuree, ui en winterwortel
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: basilicum, bieslook, bladpeterselie, citroensap, extra vierge olijfolie, haring, kervel, knoflook, laurier, rode biet, rode ui, rucola en versgemalen zwarte peper
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardbei, ei, mascarpone, melk, olijfolie, patentbloem, rabarber, roomboter, suiker en vanillesuiker
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardbei, eidooier, fijne kristalsuiker, melk, slagroom, suiker, vanillestokje en wafelkoekjes
Keuken: Nederlands