Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Het krokettenboek , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Na zijn magistrale naslagwerk Dedikkevandam wilde Van Dam in Het krokettenboek alles wat hij wist vastleggen over één van zijn grootste genoegens: de kroket, en waarom die een hogere plaats verdient op onze gastronomische ladder.
Met de research en het schrijven was hij al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben het boek op basis van zijn gegevens voltooid.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: ei, frituurolie, vlees, kerrie, maggi-aroma, melk, paneermeel, peper, peterselie, rijst, water en zout
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: abrikozensaus, bloem, boter, citroenschil, dessertrijst, eidooier, eiwit, fijn broodkruim, melk, sabayon, sinaasappelschil, suiker, vanillestokje en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, crosnes, eidooier, fijn broodkruim, frituurolie, peterselie, veloutésaus en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, edelgistvlokken, fijn paneermeel, grof paneermeel, jeneverbessen, kokosmelk, peper, plantaardige margarine, zout, zuurkool en zuurkoolvocht
Keuken: Nederlands
Soort: vegan
Ingrediënten: aardappel, amandelen, ei, frituurvet, witbroodkruim, peper, truffel en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: daikon, havermoutvlokken, ei, roodwier, sojasaus, ui, volkorenmeel en zeezout
Keuken: Japans / Belgisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, garnalen, kaas, paneermeel, peper, peterselie, tomatensaus en zout
Keuken: Belgisch
Ingrediënten: bechamelsaus, champignons, crêpes, ei, gevogelte, ham, paneermeel en truffel
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, ei, garnalenvulling, gehaktvulling, oud brood, peterselie, reuzel, visvulling en vleesvulling
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: bloem, boter, citroenblad, gelatine, gele currypasta, gember, gembersiroop, groene currypasta, kara kokosroom, kerrie, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, rode peper, sereh, sushi-seasoning, ui en yuzusap
Keuken: Thais / Nederlands
Ingrediënten: broodkruim, cayennepeper, ei, eiwit, frituurvet, gruyerekaas, paneermeel, worcestershiresaus en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, kippenbouillon, kippenvlees, paneermeel, peper en zout
Ingrediënten: boter, broodkruim, eiwit, garnaal, meel, melk, nootmuskaat, peterselie, reuzel, room en zwezerik
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: aardappel, broodkruim, citroen, ei, frituurvet, kipfilet, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundvlees, witbrood en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, coca cola, heinz ketchup, mizkan graanazijn, nescafé, peper, srirachasaus en zout
Keuken: Nederlands
Soort: saus
Ingrediënten: ei, eiwit, frituurvet, melk, paneermeel, rozijnen en suiker
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, camembert, ei, eiwit, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, rijstmeel en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, hollandse garnalen, melk, sjalot, slagroom, tabasco, water, witte peper, zonnebloemolie en zout
Ingrediënten: aubergine, bloem, boter, cayennepeper, groentebouillon, knoflookpuree, paprikapoeder, peper, rozemarijn, tahin en zout
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: basilicum, bloem, boter, ei, eidooier, kappertjes, knoflook, melk, oude geraspte kaas, paneermeel, patisson, room en sjalot
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, kalfsbouillon, kalfssoepvlees, paneermeel, peper en zout
Ingrediënten: abrikozen, abrikozensaus, banketbakkersroom, bloem, broodkruim, ei, frituurolie en suikerstroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bechamelsaus, bloem, ei, eidooier, fijn broodkruim, frituurvet, ham, kalfshersenen, nootmuskaat, parmezaanse kaas, truffel en zuigkalfsvlees
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, paneermeel, peper, wildbouillon, wildvlees en zout
Ingrediënten: bloem, broodkruim, champignons, doperwten, ei, kippenbouillon, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper, roomboter, sperziebonen, truffel, water, wortel en zout
Keuken: Spaans