Simone Ortega, Javier Mariscal en Inès Ortega - 1080 Recepten

1080 Recepten

Een boek van Simone Ortega, Javier Mariscal en Inès Ortega

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 1080 Recepten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Al ruim 30 jaar het best verkochte kookboek van Spanje. Recepten uit iedere Spaanse regio, prachtig geïllustreerd door kunstenaar Javier Mariscal. 1080 Recepten laat je genieten van een gevarieerde, smaakvolle en fijnzinnige keuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Boniter met ui en tomaat

Ingrediënten:
bloem, boniterfilet, laurierblad, olijfoliedressing, tomaat, tuinkruiden, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Slakken (eerste versie) - caracoles

Ingrediënten:
bloem, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, peterselie, serranoham, slakken, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Boomstam met walnoten

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, chocolade, eieren, kristalsuiker, maïzena, melk, sterke koffie, vanille-extract, walnoten, walnotenlikeur en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:

Witte rijst

Ingrediënten:
boter, kortkorrelige rijst en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gefrituurde heek

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, heekfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamspootjes met tomatensaus

Ingrediënten:
alcohol, bloem, citroensap, knoflook, kruidnagel, lamspoot ontbeend, laurierblad, suiker, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Amerikaanse macaroni

Ingrediënten:
boter, champignonsoep uit blik, gruyère, kerrie, macaroni, melk, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Eieren in een potje met champignons

Ingrediënten:
boter, champignon, citroensap, ei en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Eierflan met tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eiwit, garnalen, melk, nootmuskaat, peper, serranoham, tomatensaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tongfilets met rijst

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, gekookte ham, laurierblad, melk, rijst, saffraandraadjes, tong, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelen met chorizo en spek

Ingrediënten:
aardappel, buikspek, chorizo, knoflook, reuzel, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / aardappelgerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Kroketten - croquetas

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eieren, frituurolie, garnalen, kip, melk, paneermeel, serranoham, verse peterselie, vis, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Rog in gelei met groene mayonaise

Ingrediënten:
augurk, citroensap, ei, kappertjes, laurierblad, poedergelatine, rogvleugels, sherry, slablad, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

gebraden kalfsvlees met sinaasappel

Ingrediënten:
aardappelpuree, boter, cognac, kalfsbil, sinaasappel, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, uiezout, water en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Vruchtengelei

Ingrediënten:
bladgelatine, fruit, fruitjes, kristalsuiker, rum en sinaasappelsap

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gebraden varkensvlees met ananas

Ingrediënten:
aardappelmeel, ananas uit blik, dijonmosterd, reuzel, varkenslende, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Heekpastei met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, eiwit, melk, nootmuskaat, oud stokbrood, witvisfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche