Romige orzo met amandelboter
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
Je vindt dit recept op pagina 451 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vegan / pasta/noodles / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 25 minuten
Ingrediënten
- amandelboter
- amandelmelk
- amandelschaafsel
- extra vierge-olijfolie
- groentebouillon
- orzo
- peper
- sjalot
- water
- witte wijn
- zout
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Terrine van kwartel, kippenlever en pastrima met pitige amandelboter

Zweedse 'Lucia' saffraan broodjes

Zweedse 'Lucia' saffraanbroodjes recept - Food and Friends

*Crispy Cauliflower : Deep-Fried Cauliflower with Chaat Masala. Tamarind Puree, Marcona Almond Butter, Preserved Pear in Mustard Oil and Cauliflower foam
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)