Nigiri-sushi

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 530 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Japans
Gang:
lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht
Soort:
vegan / vegetarisch
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Tevens 36 kleine stukjes topping nodig van het schema met vulling, saus, marinade en garnering op blz 529:

Ingrediënten:adukibonen, aubergine, avocado, boontjes, dashidipsaus, edamamebonen, eiercrepe, gember, kimchi, kliswortel, kombu dashi, komkommer, lente ui, mirin, misosaus, nori, nori-shake, paddenstoelenketchup, ponzusaus, radijs, rijstwijnazijn, rode kerstomaten, sake, sesamzaad, sojabonen, tofu, ui, wasabipasta, wortel, zeewiersalade en zevenkruidenpoeder

- bijna 5 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gemberbolus

Een recept uit delicious. magazine - 2016-11

Gemberpasta

Een recept uit Pushpesh Pant - India

Gemberkoeklepels

delicious. magazine - 2010-12

Gemberkoeklolly’s

delicious. magazine - 2007-08