In dashi of kombu gepocheerde tofoe

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 641 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Japans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegan / vegetarisch
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Japanse rijst met edamame en zeewier

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Geweekte lychees

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Misosoep

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Misosoep met zeewier

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër