Honinggelei en vruchten in gemberbouillon

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 904 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
nagerecht
Soort:
soep/bouillon / schuim/mousse/gelei / vegan / zoet / vegetarisch
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Voeg 1 portie Honinggelei (blz 888) toe.

- bijna 5 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Birne nach Dr. Jules Guyot, Geeiste Birnenmousse auf Schokoboden / Peer volgens dr. Jules Guyot. Bevroren perenmousse op een bodem van chocolade

Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Thaise rijstcake

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Kopfsalat mit Schwarzen Johannisbeeren und Beerenvinaigrette - Kropsla met zwarte aalbessen en bessenvinaigrette

Een recept uit  - Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma

Salzzitronen-Creme mit Kirschen-Rosenwasser-Sorbet / Crème van zoute citroenen met kersen-rozenwatersorbet

Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren