De complete keuken van Italie
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De complete keuken van Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In De complete keuken van Italië komt dit schitterende land tot leven, waar de mensen een enorme passie hebben voor eten. U vindt een keur aan heerlijke Italiaanse recepten als antipasti, salami, pizza en panini, tagliatelle en risotto. Naast de recepten gaan speciale items in op de vele eetgewoonten en gebruiken die de Italiaanse levenswijze karakteriseren. Een verscheidenheid aan producten wordt u voorgeschoteld met een korte geschiedenis, anekdote en toelichting. Ze brengen Italië tot leven met oogstrelende foto’s die op locatie zijn gemaakt. Alle Italianen houden van hun keuken en hun eten en dit boek onthult het geheim achter deze passie… de eenvoud en diversiteit van de keuken en het gebruik van verse ingrediënten.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De complete keuken van Italie
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aubergine, chilipoeder, kappertje, maïsmeel, mozzarella, olijfolie, pecorino, pizzabodem, tomatensaus, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: garnalenschalen, ui, verse peterselie, visgraten en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / bouillon
Ingrediënten: boter, citroen, kalfslever, olijfolie, ui en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: biefstuk, knoflook, olijfolie, tomaat, verse basilicum en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: knoflook, ligurische olijven, maïsmeel, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, pizzabodem, spinazie, tomatensaus, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, lamsbout, olijfolie, pancetta, rozemarijn en ui
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Ingrediënten: boter, broodkruim, citroen, ei, kalfskotelet, olie en parmezaanse kaas
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kalfsoester, kalfsschnitzel, kappers, kappertjes, kippenbouillon, olijfolie, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: extra vierge-olijfolie, knoflook, passata, pruimtomaat en verse basilicum
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: artisjokhart uit blik, ei, nootmuskaat, olijfolie, pecorino, peper, tuinbonen, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boter, knoflook, peper, pompoen, rozemarijn, slagroom, tijm en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten en aardappels / vegetarisch
Ingrediënten: arboriorijst, boter, carnarolirijst, gedroogde porcini, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, paddestoelen, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse peterselie en vialone nano-rijst
Keuken: Italiaans
Soort: risotto / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: cannellinibonen, gedroogde bonen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, rode ui, tonijn uit blik, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: peulvruchten / vis
Ingrediënten: droge witte wijn, extra vierge-olijfolie, kippenbouillon, knoflook, koksroom, olijfolie, varkenslende, venkelknol, verse rozemarijn en witte ui
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees
Ingrediënten: citroen, citroensap, knoflook, kwartel, olijfolie, rode spaanse peper, verse peterselie en verse salieblaadjes
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / gevogelte
Ingrediënten: babyvenkels, boter, champignons, ei, olijfolie, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: extra vierge-olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pijnboompitten en verse basilicum
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: cognac, ei, kletskop, mandorla, poedersuiker en slagroom
Keuken: Italiaans
Soort: ijs
Ingrediënten: bacon, broodkruim, champignons, ei, fontinakaas, gedroogde basilicum, kalfsgehakt, knoflook, lasagnevellen, olijfolie, parmezaanse kaas, prosciutto, runderbouillon, slagroom, tomatensaus, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt en verse peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten: asperge, balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch / groente
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054263050
ISBN10
9054263059