Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Jong a/d kook

kookboek voor studenten - 60 easy recepten

Een boek van Anne Zeevalk en New Horizonz

We hebben 69 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Jong a/d kook, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Anne Zeevalk: Jong aan de kook
Kookboek voor studenten - 60 Easy recepten van Anne Zeevalk
Jong a/d Kook is hét kookboek voor studenten die van eten houden, maar niet te ingewikkeld willen doen. Van een doordeweekse studentenhap, cook to impress voor je grote liefde tot een goede maaltijd als je een flinke groep hongerige studenten te eten krijgt.
De indeling van het boek is eenvoudig: gerechten voor als het koud is en maaltijden voor warme dagen. Koken met de seizoenen dus met een spicy Thaise noodlesalade en een winterse uiensoep met kaasbroodjes als comfortfood als het buiten stormt en koud is.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Jong a/d kook

Een greep uit de 69 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Hollandse Kaasfondue

Ingrediënten:
appel, belegen kaas, champignons, cherrytomaatjes, kirsch, maïzena, nootmuskaat, peer, peper, rauwkost, soepstengels, stokbrood, volle melk en witte wijn

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Tzatziki

Ingrediënten:
munt, citroensap, dille, knoflook, verse peper, yoghurt en zout

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Thaise vissoep

Ingrediënten:
tomaat in blik, bosui, champignons, gemberwortel, kokosmelk, mihoen, oesterzwammen, paksoi, rode peper, sesamolie, taugé, knoflook, verse koriander, vruchten en water

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

franse Uiensoep met kaasbroodjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, bouillon, groentebouillon, gruyère, laurierbladeren, olijfolie, oude hollandse kaas, runderbouillon, stokbrood, tijmblaadjes, uien, verse peper en wijnazijn

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Kipcurry met rijst

Ingrediënten:
kokosmelk, bloem, bouillontablet, cashewnoten, gemberpoeder, ui, kaneel, kerriepoeder, kipfilet, kippenbouillon, maïzena, margarine, knoflook en 
zout en peper

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Spaghetti met gehaktballetjes in tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, cayennepeper, ei, gedroogd pepertje, gehakt, gezeefde tomaten, half-om-halfgehakt, kaas, marjolein, mozzarella, olijfolie, olijfolie, paneermeel, peper en zout, pijnboompitten, spaghetti, knoflook, tomaten, tomatensaus, ui en 
zout en peper

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Tiramisu met de Franse slag

Ingrediënten:
aardbeien, amaretto, cacaopoeder, citroen, frambozenjam, lange vingers, mascarpone, meringues, slagroom, sinaasappel, sterke koffie, suiker, turkse yoghurt, vanille, vanillesuiker en volvette kwark

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Ricottapotties

Ingrediënten:
courgette, diepvriesspinazie, gedroogde dragon, courgette, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta, stokbrood, verse peper, spinazie en zout

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Roze Haringsalade Met Bietjes

Ingrediënten:
aardappels, augurk, bietjes, crème fraîche, dille, haringen, mayonaise, mierikswortel, mosterd, pecannoten, rode ui, slablaadjes, suiker, walnoten, 
zout en peper en zure appel

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Rabarberkuchen met oranjebloesemwater

Ingrediënten:
amandelspijs, bakpoeder, bloem, crème fraîche, custardpoeder, ei, eieren, gezouten roomboter, oranjebloesemwater, rabarber, rietsuiker, suiker, vanillestokje en volvette kwark

Toon alle 69 recepten in dit boek