Gefruite goujonette (gepaneerde visreepjes) van tong met tartaarsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 76 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans / Belgisch
Gang:
snack of tussendoortje / voorgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rodekoolmousse met citrusvinaigrette

Een recept uit Sylvie Girard-Lagorce en Jean Bono - Espumas & Mousses

Crispy Fish Skin variations

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Frittata

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Hele vis in een zoutkorst

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie