Yotam Ottolenghi - Plenty more

Plenty more

Een boek van Yotam Ottolenghi

We hebben 156 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Plenty more, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Met Plenty More schotelt Yotam Ottolenghi ons 120 nieuwe, inspirerende vegetarische gerechten voor om bij te watertanden. De opvolger van de immens populaire bestseller Plenty is weer een feest van intense smaken, verrassende kruiden en verse ingrediënten.

De gerechten zijn gerangschikt naar bereidingsmethode, van gebakken en gegrild tot rauw en samen met de kleurrijke foto’s en spannende combinaties maakt dat Plenty More tot een onmisbaar boek voor in elke (vegetarische) keuken!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Plenty more

Een greep uit de 156 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Pompoen met chiliyoghurt en koriandersaus

Ingrediënten:
coquinapompoen, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, koriander, olijfolie, pompoenpitten, sriracha, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Aubergine pahi

Ingrediënten:
appelazijn, aubergines, citroengras, druivenpitolie, fijne kristalsuiker, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gember, kaneel, kerrieblaadjes, kerriepoeder, knoflook, kruidnagelpoeder, mosterdzaad, pandanblad, rode chilipeper, romanopaprika's en ui

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Pittig-zure paddestoelensoep

Ingrediënten:
anijssterren, bleekselderij, buna-shimejipaddestoelen, citroenblaadjes, citroengras, enoki paddestoelen, gedroogde pruimen, gemberwortel, haricots verts, knoflook, koriander, korianderwortel, limoen, rode chilipepers, sesamolie, tamari, tamarindepasta, taugé, thais basilicum, uien, witte champignons, wortel, zonnebloemolie en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Plenty more:

Salade van rauwe biet en kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieten, citroen, dillenaaldjes, dragonblaadjes, gedroogde chilivlokken, amandel, korianderblaadjes, olijfolie, peterselie, pompoenpitten, sesamzaad, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more:

Ricottabeignets met sinaasappel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, caprino, ei, fijne kristalsuiker, honing, munt, poedersuiker, ricotta, sinaasappel, volle melk, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Vijgensalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, hazelnoten, kaneel, olijfolie, radicchioblad, rode ui, vijgen, waterkersblaadjes, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / diner / nagerecht uit Plenty more:

Gortepap met sinaasappel en sesam

Ingrediënten:
citroen, donkerbruine basterdsuiker, fijne kristalsuiker, gort, oranjebloesemwater, sinaasappel, tahinpasta, vanillestokje, volle melk, wit sesamzaad, zout en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Plenty more:

Kerrielaksa

Ingrediënten:
citroengras, fijne kristalsuiker, gedroogde rode chilipepers, gemalen korianderzaad, gemberwortel, groentebouillon, haricots verts, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, laksablad, limoenen, minisjalotjes, plantaardige olie, rijstvermicelli, sambal oelek, taugé, tofublokjes en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Artisjokkensalade en mayonaise met ingemaakte citroen

Ingrediënten:
aardappel, artisjokken, citroen, dijonmosterd, dille, doperwtenscheuten, dragon, eidooier, fijne kristalsuiker, ingemaakte citroen, knoflook, olijfolie, tijm, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Langzaam-gekookte kikkererwten op toast met gepocheerd ei

Ingrediënten:
cayennepeper, eieren, fijne kristalsuiker, gerookt paprikapoeder, kikkererwten, knoflook, olijfolie, rode paprika, tomatenpuree, ui, vleestomaat, za'atar, zout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Peterselie-citroensalade met cannellinibonen

Ingrediënten:
bosui, cannellinibonen, citroen, gemalen piment, munt, olijfolie, peterselie, rode quinoa, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Batata harra

Ingrediënten:
citroen, knoflook, koriander, olijfolie, pul biber, rode paprika, vastkokende aardappel, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees / Syrisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Ovenschotel van orzo met mozzarella en oregano

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, citroen, groentebouillon, knoflook, mozzarella, olijfolie, oregano, orzopasta, parmezaanse kaas, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Sperziebonen met freekeh en tahin

Ingrediënten:
ahornsiroop, aleppochilivlokken, citroensap, gebroken freekeh, gedroogde munt, haricots verts, kervelblaadjes, knoflook, olijfolie, tahinpasta, walnoten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Wortelgroentenstamp met gesmoorde sjalot

Ingrediënten:
ahornsiroop, boter, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, groentebouillon, kabochapompoen, laurier, olijfolie, puy-linzen, rode wijn, selderijknol, sjalotten, tijm, wortelen, zoete aardappel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Voorjaarssalade

Ingrediënten:
banaansjalot, citroensap, doperwten, groene asperges, haricots verts, jonge spinazieblaadjes, nigellazaad, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad en zout

Soort:
vegetarisch
Toon alle 156 recepten in dit boek