Jeni Wright - De pastabijbel

De pastabijbel

een complete gids voor de pastaliefhebber

Een boek van Jeni Wright

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De pastabijbel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De pastabijbel is een complete gids voor de pastaliefhebber. Aan de hand van foto’s wordt stap voor stap getoond hoe gemakkelijk het is om zelf verse pasta te maken.
Dit boek bevat aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het zelf maken van pasta, het combineren van smaken en sauzen en de juiste wijnkeuze.
Meer dan 150 inspirerende recepten, van klassieke sauzen tot fantastische salades en van maaltijdsoepen tot ovenschotels, worden in dit geweldige pastaboek getoond.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Vermicelli met citroen

Ingrediënten:
boter, citroensap, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, vermicelli, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Rigatoni met wilde paddestoelen

Ingrediënten:
boter, gedroogde porcini, knoflook, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pomodori, rigatoni, sjalot, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Orecchiette met rucola

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, chilipoeder, knoflook, olijfolie, orecchiette, oregano, pecorino, pomodori uit blik, ricotta, rucola, ui, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Bucatini met worst en pancetta

Ingrediënten:
bucatini, eierdooier, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, panna da cucina, peterselie, pomodori uit blik, room, varkensworst, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met pesto van rucola

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, rucola, spaghetti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Fusilli met worst

Ingrediënten:
chilisaus, fusilli, gele paprika, kruiden, groentebouillon, knoflook, kruidige varkensworst, olijfolie, paprikapoeder, pecorino, pomodori uit blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, courgette, diepvrieserwtjes, doorregen spek, kippenbouillon, kippenpoten, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, stellette, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Fusilli met ham en kaas

Ingrediënten:
ei, fusilli, gekookte ham, gruyère, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde pastarol

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, knoflook, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastadeeg, pecorino, pomodori uit blik, ricotta, spinazie, suiker, tijm, ui, wortel, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met ansjovis en olijven

Ingrediënten:
ansjovis in blik, aubergine, droge wijn, kruiden, kappertjes, knoflook, olijfolie, pomodori, rode paprika, spaghetti, ui, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met aubergines

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, knoflook, olijfolie, pomodori, ricotta salata, roerbakolie, spaghetti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Roze en groene salade

Ingrediënten:
avocado, basilicum, citroensap, extra vierge olijfolie, farfalle, garnaal, koriander, mayonaise, rode chilipeper, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met gemengd vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, cannellonipijpjes, cognac, italiaanse pruimtomaten, kippengehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, rundergehakt, ui, varkensgehakt, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pipe rigate met doperwten en ham

Ingrediënten:
boter, diepvrieserwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmaham, peterselie, pipe rigate, prosciutto crudo, room, kruiden, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Vermicelliomelet

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, rode paprika uit pot, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, peterselie, room, rucola, ui, vermicelli, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles