Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Gan jian dai yu - Gebakken spaanvis
- Ingrediënten:
- bakolie, gember, lente-ui, shaoxingwijn, spaanvis en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Spaanvis wordt beschouwd als zeevis.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met spaanvis in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient spaanvis:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het Bali kookboek:
Recept uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Recept uit Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:
Diner / hoofdgerecht uit Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Gewürze Special, Wunderbare Orientküche:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too: