Spaans

Zoek naar Spaans in jouw eigen kookboeken

Spaans koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:

Superlekkere spaanse gebraden kip

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, citroen, ei, kip, knoflook en peterselie

Keuken:
Spaans
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:

Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook

Ingrediënten:
aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie

Keuken:
Spaans
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / nagerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Salzzitronen-Creme mit Kirschen-Rosenwasser-Sorbet / Crème van zoute citroenen met kersen-rozenwatersorbet

Ingrediënten:
fruit

Keuken:
Spaans
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Gegrillter Tintenfisch mit Essigsauce / Gegrilde inktvis met azijnsaus

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Zigeunerarm

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, ei, eiwit, jam, kristalsuiker, poedersuiker, slagroom, vanille-extract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Zigeunerarm met sinaasappel

Ingrediënten:
boter, eieren, kristalsuiker, maïzena, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Consommé

Ingrediënten:
bleekselderij, eiwit, kruidnagel, mager rundvlees, meiraap, prei, rundermergpijpjes, uien, wortel en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Gebakken plakken tomaat

Ingrediënten:
broodkruim, ei, vleestomaat, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Tapas van visconserven 8, Makreelkuit met radijs en tomaat

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, guindilla peper, kerstomaat, makreelkuit, moscatelazijn, olijfolie, peper, peterselie, radijs, tomaten en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerde zwezerik met tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, ei, laurierblad, olijfolie, paneermeel, prei, tomatensaus, verse peterselie, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Gefüllte Champignons - Gevulde champignons

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
varkensvlees / paddenstoelen
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Oliven-Tapenade - Olijventapenade

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
fruit / groente / kruiden
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:

Oliagua amb figues - Rustieke tomatensoep met zomervijgen

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, witbrood, groene paprika, knoflook, suiker, tijm, tomaten, ui, vijgen en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Tapas van visconserven 4, sardines met tomaten

Ingrediënten:
peterselie, sardines en tomaten

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Sjalotten met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, gruyère, melk, olijfolie, sjalot, tomatenpuree en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Hersenen met bechamel en champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, gruyère, kalfshersenen, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Bacalao auf Kartoffelcreme - Stokvis op aardappelcrème

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
aardappelgerecht / vis
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Helados de turrón - Noga-ijs

Ingrediënten:
eidooier, fijne kristalsuiker, slagroom, volle melk en zachte nougat

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Tortilla de chorizo con patatas y pimientos con alioli - Omelet met chorizo, aardappel en aioli

Ingrediënten:
aioli, bakchorizo, ei, groene paprika, knoflook, malta aardappel, maris piper aardappel, olijfolie, rode paprika, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Pimiento de piquillo con morcilla de cebolla - Piquillo-paprika's gevuld met bloedworst met ui

Ingrediënten:
bloedworst, knoflook, morcilla met ui, olijfolie, pijnboompitten, piquillopaprika, rozijnen, sjalot en tomatensofrito

Keuken:
Spaans
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Saus op basis van piquillopaprika

Ingrediënten:
hummus, knoflook, piquillopaprika, px-sherry-azijn, rode wijnazijn en sherryazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kreeft met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, citroensap, droge witte wijn, eierdooier, kerrie, kreeft, melk, parmezaanse kaas, truffel, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Bijgerecht uit Spice Wise Too:

Andalousesaus

Keuken:
Spaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / voorgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Pata Negra mit Erbsen, Minze und Holzkohle-Öl / Pata negra met doperwten, munt en houtskoololie

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Datteln mit Sobrasada-Füllung / Dadels gevuld met sobrasada

Ingrediënten:
worst

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Wachteln mit Datteln und Sobrassa - Kwartelei met dadels en sobrassa

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
fruit / eieren, kaas en zuivel / worst