We hebben 181 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Morito , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Kookboek van de maand mei 2015
Na Moro,Casa Moro en Moro Londen is er nu het langverwachte Morito. Morito is de tapas- en mezzebar van Sam en Sam Clark die ze openden naast hun restaurant Moro in Londen: ‘The little sister of Moro, the noisier, more rebellious sibling.’. In het kookboek vind je de heerlijke tapas en mezze van kooklegendes Samuel en Samantha Clark. In Morito vind je meer dan 150 eenvoudige seizoengerechten. Morito is een prachtig cadeauboek voor fans van Spaanse en Midden-Oosterse tapas en mezze.
‘Een toegankelijke Ottolenghi.’ - Jonah Freud, de Kookboekhandel
‘Moro’s stoere kleine zusje.’ - Athenaeum.nl
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Morito
Een greep uit de 181 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, ei, chorizo, groene paprika, knoflook, olijfolie, pimentón dulce, rode paprika, scharrelei, spaanse ui, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: vlees / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, pijnboompitten, sumak en verse munt
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: amandel, bosui, bulgur, citroensap, extra vergine olijfolie, kaneel, knoflook, sultanadruiven, verjus, verse bladpeterselie, verse munt, verse vijg, walnoten, witte muskaatdruiven en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, bulgur, citroensap, doperwtjes, extra vergine olijfolie, gemalen kaneel, groene asperge, knoflook, verse bladpeterselie, verse dille, verse munt, verse tuinbonen en zure pruimen
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / couscous/bulgur/quinoa
Ingrediënten: chiliolie, fino sherry, harissa, kerstomaat, kikkererwten, knoflook, mosselen, olijfolie, rode chilipeper, steurgarnaal, suiker, verse bladpeterselie en verse chorizo
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: vlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ciabatta, deeg voor moritobroodjes, extra vergine olijfolie, knoflook en tomaat
Keuken: Spaans / Catalaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: kaneelstokje, scharrelei, slagroom, vanillestokje, volle melk en witte basterdsuiker
Keuken: Europees / Mediterraans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: kristalsuiker en water
Soort: siroop
Ingrediënten: ciabatta, extra vergine olijfolie, gemalen komijn, jamón ibérico, knoflook, kwartelei, moritobroodje en tomaat
Keuken: Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, ingelegde citroenschil, kappertjes in pekel, knoflook, komijnzaad, olijfolie, piquillopeper, rode puntpaprika, rodewijnazijn, suiker, verse bladpeterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch / groente
Ingrediënten: durum tarwemeel, fijn zeezout, gedroogde gist, olijfolie, suiker, water en za'atar
Keuken: Midden-Oosten
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, knoflook, moscatelazijn, scharreleidooier, suiker, wittewijnazijn, zoete wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aleppochilivlokken, boter, bulgur, cayennepeper, chilipoeder, frituurolie, gemalen komijnzaad, granaatappelsiroop, kaneel, knoflook, lamsschouder, olijfolie, pistachenoten, rode ui, verse bladpeterselie en zonnebloemolie
Keuken: Turks
Soort: vlees / frituur
Ingrediënten: avocado, citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, groene chilipeper, knoflook, moscatelazijn, olijfolie, rode garnalen, suiker, verse koriander, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn
Keuken: Spaans
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bindsla, bladpeterselie, chilivlokken, citroensap, hummus, lamskebab, little gem, olijfolie, pitabroodje, platbrood, rode chilipeper, rucola, tomaat, turkse ingelegde chilipeper, verse koriander, verse munt, witte kool en yoghurt
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees / barbecue/grill / brood en broodgerecht
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, harissa, spinazie, steurgarnaal, suiker en verse koriander
Keuken: Mediterraans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, chilipoeder, chorizo, groene paprika, kerstomaat, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, pimentón picante, polenta, rode paprika, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, volle melk en witte wijn
Keuken: Spaans
Soort: vlees / quiche / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, feta, griekse yoghurt, knoflook, nigellazaad, rodewijnazijn, verse dille, walnoten, zomerbieten en zout
Keuken: Mediterraans / Iraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, knoflook, moscatelazijn, suiker, tahin, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, wittewijnazijn en zoete wittewijnazijn
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, inktvis, kapperappel, kerstomaat, rodewijnazijn en verse dille
Keuken: Spaans
Soort: vis
Toon alle 181 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558967
ISBN10
9021558963