We hebben 65 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Haute cuisine op klompen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Een bedrieglijk flutboekje op het eerste oog. Tussen de slappe kaft van het kleine boekje bevindt zich een schat aan inspiratie met pure lokale ingrediënten in de hoofdrol. Hollandse groente, vis, geit, lam, zwezerik en natuurlijk frituren, room en boter die zo kenmerkend zijn voor de laatste decennia van de twintigste eeuw. Tussen de recepten licht verteerbaar leesvoer over de Hollandse pot.
- ongeveer 6 jaar geleden door marcoryvandijk geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Haute cuisine op klompen
Een greep uit de 65 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, cacao, ei, grapefruit, honing, poedersuiker, sinaasappel en suiker
Keuken: Hollands
Soort: fruit
Ingrediënten: citroensap, kropsla, peper, rauwe ham, sjalot, slagroom, witte wijn, zalm en zout
Keuken: Hollands
Soort: groente / vis
Ingrediënten: basterdsuiker, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, eiwit, poedersuiker, suiker en zout
Keuken: Hollands
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: aardappelmeel, kalfstong, knoflook, laurierblad, peper, prei, room, rozemarijn, tijm, ui, waterkers, winterwortel en zout
Keuken: Hollands
Soort: vlees / rundvlees
Ingrediënten: boter, citroenschil, ei, frituurolie, griesmeel, kaneellikeur, kaneelpoeder, maïzena, melk, paneermeel, poedersuiker, suiker, vanilleijs en zout
Keuken: Hollands
Soort: pudding
Ingrediënten: boter, citroensap, gerookte zalm, knoflook, knolselderij, melk, peper, room, ui, vis, witte wijn en zout
Keuken: Hollands
Soort: soep/bouillon / groente
Ingrediënten: appelstroop, azijn, boter, knoflook, lamsschouder, laurierblad, peper, suiker, tijm, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Hollands
Soort: vlees / lamsvlees
Ingrediënten: boter, duivenborst, jeneverbes, maïsolie, mosterd, peper, rode wijn, rode wijnazijn, ui en zout
Keuken: Hollands
Soort: wild en gevogelte / gevogelte
Ingrediënten: bitterkoekjes, eidooier, melk, mint, perzik en suiker
Keuken: Hollands
Soort: soep/bouillon / fruit
Ingrediënten: bloem, boter, groene groente, kipfilet, knoflook, laurierblad, peper, peterselie, prei, slagroom, ui, winterwortel, witte groente, witte wijn en zout
Keuken: Hollands
Soort: gevogelte / groente
Ingrediënten: aardappel, bloem, boerenkool, boter, kruidnagel, laurierblad, pepers, prei, rode wijn, room, steranijs, tomatenpuree, ui, wilde eend, winterwortel en zout
Keuken: Hollands
Soort: wild en gevogelte / gevogelte / aardappelgerecht
Ingrediënten: asperge, citroensap, groene salade, kalfszwezerik, olijfolie, peper, zonnebloemolie en zout
Keuken: Hollands
Soort: salade / rundvlees
Ingrediënten: citroen, demi creme fraiche, gerookte zalm, peper, zalmfilet en zout
Keuken: Hollands
Soort: vis
Ingrediënten: casselerrib, knoflook, knolselderij, mosterd, noilly prat, peper, ui, vlees, winterwortel, witte wijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Hollands
Ingrediënten: boter, citroen, ei, hazelnoot, kipfilet, paneermeel, peper, peterselie en zout
Keuken: Hollands
Soort: vlees / gevogelte
Ingrediënten: bloem, bot, kabeljauwwangen, peper, rode port, witte wijn, zout en zuurkool
Keuken: Hollands
Soort: vis
Ingrediënten: eidooier, koekkruimels, melk, room en suiker
Keuken: Hollands
Soort: zuivel / ijs
Ingrediënten: bloem, ei, geitenkaas, mosterd, parmezaanse kaas, peper, rode wijnazijn, sjalot, zomergroenten, zonnebloemolie en zout
Keuken: Hollands
Soort: salade / groente / zuivel
Ingrediënten: bladpeterselie, bloem, boter, ei, garnaal, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, sjalot en zout
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, calvados, citroen, eidooier, golden delicious, korstdeeg, maïzena, melk en suiker
Keuken: Hollands
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Toon alle 65 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789060742884
ISBN10
9060742885