dessert

Zoek naar dessert in jouw eigen kookboeken

De lekkerste dessert recepten

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Diner / nagerecht / dessert uit Heerlijke gerechten om te delen:

Granita van watermeloen en aardbeien

Ingrediënten:
aardbeien, citroenblaadjes, fijne kristalsuiker, glucose, limoenen, watermeloen en wodka

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
zoet
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Zoete kaas en appelomelet

Ingrediënten:
boter, ei, granny smith, kaneel, melk, olijfolie, room, roomkaas, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon

Diner / nagerecht / dessert uit Toprecepten voor de sifon:

Berijpte passievrucht

Ingrediënten:
methylcellulose a, passievruchten en passievruchtensap

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon

Diner / nagerecht / dessert uit Toprecepten voor de sifon:

Flensjes

Ingrediënten:
amandelroomijs, bloem, ei, frambozen, halfvolle melk, olie en suiker

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon

Diner / nagerecht / dessert uit Toprecepten voor de sifon:

Bietenschuim

Ingrediënten:
bietensap, methylcellulose a, slagroom en witte chocolade

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Vanille-ijs

Ingrediënten:
eieren, melk, slagroom, suiker, vanillestokje en vanillesuiker

Soort:
ijs
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Zuppa Inglese

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, chocoladevermicelli, eierdooiers, eieren, maïszetmeel, marsala, melk, oploskoffie, slagroom, suiker, suikersiroop, vanillestokje en vanillesuiker

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Rozijnenyoghurtijs

Ingrediënten:
rozijnen, rum, slagroom, suiker en yoghurt

Soort:
ijs
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Viooltjesmousse

Ingrediënten:
eiwitten, gelatine, kaaps viooltje, slagroom, suiker en witte port

Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Coupe Hawaï

Ingrediënten:
ananas, curaçao, kersen, sinaasappel, suiker, vanille-ijs en vetstof

Soort:
ijs
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Aardbeien met citroen

Ingrediënten:
aardbeien, citroen, sinaasappel en suiker

Soort:
fruit
Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon

Diner / nagerecht / dessert uit Toprecepten voor de sifon:

Perenloempia met lauwe chocoladesaus

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, halfvolle melk, peer, rijstwafel en zonnebloemolie

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch / chocolade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Charlotte Frederika

Ingrediënten:
abrikozen, abrikozenmoes, bloemsuiker, boter, eierdooier, gelatine, kirsch, madeirakoekjes, melk, slagroom, suiker, suikersiroop, vanillebloem en vanillesuiker

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Fruitshake

Ingrediënten:
ananas, appel, banaan, citroen, melk, sinaasappel en suiker

Soort:
smoothie/milkshake
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Bananenmilkshake

Ingrediënten:
bananen, melk en vanille-ijs

Soort:
smoothie/milkshake
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Bevroren mandarijnschillen gevuld met mandarijnensorbet

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, eiwit, fijne tafelsuiker, mandarijnsap, mandarijnschillen, munt, rum, sinaasappelrasp en sinaasappelsap

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Zuccotto met ijs

Ingrediënten:
amandelen, cake, chocoladeijs, cognac, cointreau, custardijs, hazelnoten, maraschino, pure chocolade, vanilleijs en witte curacao

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Abrikozenshake

Ingrediënten:
abrikozensap, koffie, melk en mokka-ijs

Soort:
smoothie/milkshake
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Brusselse room

Ingrediënten:
karamelroom en vanilleroom

Soort:
pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag 1 notitie

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Parijse room

Ingrediënten:
bloem, boudoirkoekjes, eieren, gekonfijt fruit, melk, rum, suiker, vanillesuiker en vetstof

Soort:
pudding
Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon

Diner / nagerecht / dessert uit Toprecepten voor de sifon:

Gekarameliseerde appel met kwarkmousse

Ingrediënten:
appel, gelatineblaadjes, halfvolle melk, honing, kardemompoeder, licht gezouten boter, magere franse kwark en rietsuiker

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Sinaasappelroom

Ingrediënten:
melk, sinaasappel, sinaasappelsap, suiker, vanillebloem en vanillesuiker

Soort:
pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Malakoffroom

Ingrediënten:
bloemsuiker, geraspte amandelen, maïszetmeel, melk, suiker, vanillesuiker en vetstof

Soort:
pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Rijstsoufflé met rode vruchten

Ingrediënten:
citroenschil, dessertrijst, eierdooiers, eiwitten, melk, rode vruchten, rum, suiker, zelfrijzend bloem en zout

Soort:
rijst
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Quinoapudding

Ingrediënten:
amandelschilfers, gemalen amandelen, maïszetmeel, melk, oranjebloesemwater, quinoa, slagroom, suiker en vanillesuiker

Soort:
pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Ananas gevuld met fruitsalade

Ingrediënten:
ananas, fruit, kirsch, slagroom, suiker en vanillesuiker

Soort:
fruit