Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Gefillte helzel - Gevulde ganzenhals variant 1
- Ingrediënten:
- bloem, ganzenvet, gemberpoeder, kippenvet, knoflook, paprikapoeder, ui, vel van ganzenhals en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Vel van ganzenhals wordt beschouwd als ganzenvel.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vel van ganzenhals in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vel van ganzenhals:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Geflügel, 35 Rezepte rund um Ente, Gans & Co:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-05:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2016-08:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Dressings en marinades: