Brits

Zoek naar Brits in jouw eigen kookboeken

Brits koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

simnel cake

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, eieren, eiwit, boter, kaneelpoeder, marsepein, melk, poedersuiker, rozijnen, kardemom, nootmuskaat, vruchten en bakpoeder

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

hot cross buns

Ingrediënten:
bloem, broodmeel, eieren, poedersuiker, suiker, boter, gedroogd fruit, gemberpoeder, gist, melk, nootmuskaat, rozijnen, kardemompoeder, kruidnagelpoeder, kaneel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Cantharelle Vodka - Cantharelwodka

Ingrediënten:
cantharellen en wodka

Keuken:
Brits
Soort:
vegan / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Pickled Mushrooms - Ingemaakte paddenstoelen

Ingrediënten:
anijspeper, korianderzaad, rode chilipeper, schezuanpeper, shii-takes, water, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegan / condiment / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Preserving Mushrooms in Oil - Paddenstoelen bewaren in olie

Ingrediënten:
cantharel, extra vergine olijfolie, kastanjeboleet, laurier, oranje-groene melkzwam, rode chilipeper, tijm, trompets de mort, water, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegan / inmaak / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Saffron Milk-caps with Parsley, Butter and Pine Nuts - Oranje-groene melkzwam met peterselie, boter en pijnappelpitten

Ingrediënten:
boter, bruin brood, oranje-groene melkzwam, peterselie, pijnappelpitten, plantaardige olie, sjalot, volle room, witbrood en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Bacon, Egg and Chanterelle Sandwiches - Sandwich met bacon, ei en cabtharellen

Ingrediënten:
arachideolie, bacon, boter, cantharel, ei, volkorenbroodjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Kaassaus met bier

Ingrediënten:
bier, chesterkaas en worcestershiresaus

Keuken:
Brits
Soort:
saus
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Chicken of the Woods Cornbread with Bacon and Tomatoes - Maïsbrood met zwavelzwam, tomaat en bacon

Ingrediënten:
bacon, bakpoeder, bloem, boter, ei, fijn maïsmeel, maïs, melk, suiker, tomaat, waterkers, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Filets of Trout with a Spinach and Field Mushrooms Sauce - Forelfiletss met een saus van spinazie en weidepaddenstoelen

Ingrediënten:
akkerchampignons, boter, crème fraîche, diepvriesspinazie, forel, gewone weidechampignons, kippenbouillon, maïzena, nootmuskaat, regenboogforel, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
vis / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Cantharel cream

Ingrediënten:
bieslook, boter, cantharellen, kervel, oranje-groene melkzwam, sjalot, volle room en witte wijn

Keuken:
Brits
Soort:
saus / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Vetkoek - lardy cake

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, droge gist, eigeel, gekonfijte citrusschil, kaneel, krenten, melk, patentbloem, reuzel, rozijn, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Buffet / bij de koffie uit Brits bakboek:

Citroen-maanzaad cake - lemon and poppyseed cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijne witte suiker, karnemelk, maanzaad, melk en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Toffeecake - sticky toffee cake

Ingrediënten:
appelstroop, bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, dadel, ei, gedroogde pruim, perenstroop, volvette room en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / lunch uit Brits bakboek:

Scones met kaas - cheese scones plus variatie

Ingrediënten:
bakpoeder, blauwe kaas, bloem, boter, cheddar, citroensap, ei, eigeel, fourme d'ambert, melk, stilton en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / kaas
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Citroen-limoencurd

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, limoenrasp, limoensap en suiker

Keuken:
Brits
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Creamy Fish and Mushroom Pie - Romige taart met paddenstoelen en vis

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bloemige aardappel, boter, cantharellen, champignons, citroensap, melk, nootmuskaat, oesterzwam, peterselie, schelvisfilet, ui, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
hartige taart / vis / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Wild Mushroom and Cep Cockle Puffs - Wlde paddenstoelen met eekhoorntjesbrood, kokkels en bladerdeeg

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, champignons, eekhoorntjesbrood, kastanjeboleet, kokkels, lente-ui, melk, mosselen, oesterzwam, tijm, wortel en zeekraal

Keuken:
Brits
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Mushroom Extract - Paddenstoelenextract

Ingrediënten:
akkerchampignon, bruine ringboleet, donkere sojasaus, geschubde inktzwam, grote parasolzwammen, honingzwam, oranje berkenboleet, rode wijn, tijm, water, weidechampignons, wintercantharel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegan / condiment / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Shellfish Risoto with Fruits of the Forest - Schaaldierenrisotto met vruchten uit het bos

Ingrediënten:
akkerchampignons, arboriorijst, cantharellen, carnarolirijst, cayennepeper, eekhoorntjesbrood, garnalen, inktvis, kastanjeboleet, kervel, kippenbouillon, mosselen, oesterzwam, olijfolie, oranje-groene melkzwam, paarse schijnridderzwam, peterselie, quahog, selderijzout, tapijtschelpen, trompets de mort, truffel, truffelolie, ui, venusschelpen, witte wijn en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Deep Sea Scallops in a Forest of Wild Mushrooms - Coquilles uit de diepzee in een bos van wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, boter, cantharellen, cayennepeper, citroensap, coquilles, crème fraîche, ei, eidooier, grote sponszwam, honingzwam, keizeramaniet, noilly prat, oesterzwam, rode zwavelkop, selderijzout, sjalot, wortel, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
schaal- en schelpdieren / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Truffle and Lobster Risotto - Risotto met truffel en kreeft

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, ei, kervel, kippenbouillon, kreeft, peterselie, risottorijst, tijm, truffelolie, ui, witte truffel en zwarte truffel

Keuken:
Brits
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Puff Pastry Salmon with Chanterelle Cream Filling - Zalm in bladerdeeg met cantharel-roomvulling

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, cantharelcrème, droge witte wijn, ei, sauce hollandaise, tijm, ui, wortel en zalmfilet

Keuken:
Brits
Soort:
vis / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Snails with Ceps - Slakken met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladerdeeg, boter, dijonmosterd, eekhoorntjesbrood, ei, extra dry sherry, gedroogd eekhoorntjesbrood, groene bonen, knoflook, maïzena, parmezaanse kaas, peterselie, runderbouillon, sjalot, slakken uit blik, venkel, wijnazijn, zout, zwarte olijfpasta en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
schaal- en schelpdieren / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Sauce Hollandaise

Ingrediënten:
boter, citroensap, eidooier, zout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
saus / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / bijgerecht uit Brits bakboek:

Engelse zachte witte broodjes - soft baps

Ingrediënten:
bloem, boter, gist, patentbloem, reuzel, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch