Toscaans

Zoek naar Toscaans in jouw eigen kookboeken

Toscaans koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met tomaat en basilicum

Ingrediënten:
gist, olijfolie, verse basilicum, tarwebloem, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Lunch / bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met tomaat en basilicum

Ingrediënten:
gist, olijfolie, verse basilicum, tarwebloem, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Pompoentaart - torta di zucca

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, eieren, gemberpoeder, kaneel, melk, pompoen, rozenwater, saffraan en suiker

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Snack of tussendoortje uit Een jaar in Toscane:

Schiacciata

Ingrediënten:
gist, harde bloem, olijfolie, prosciutto, rozemarijn, salami, salie, tomatenpuree, water en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Ribollita

Ingrediënten:
lente-ui, olijfolie en zuppa di pane

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Basisrecept uit Een jaar in Toscane:

Conserva di pomodori - Tomatenpuree

Ingrediënten:
bleekselderij, gele ui, tomaten, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:

Gevulde courgette

Ingrediënten:
courgette, kalfsgehakt, knoflook, parmezaanse kaas, peper, peterselie en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Gegrilde lijster

Ingrediënten:
lijster, olijfolie en polenta

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Polenta al sugo - Polenta met ragù

Ingrediënten:
grof maïsmeel, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, ragù en water

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
pap
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Pollo al salvia e aglio al grillia - Gegrilde kip met salie en knoflook

Ingrediënten:
boter, grof zout, knoflook, maïskip, olijfolie, peterselie, salie, witte wijnazijn en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Bruschetta al cavolo nero - Bruschetta met cavolo nero

Ingrediënten:
cavolo nero, olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Ontbijt uit Een jaar in Toscane:

Uova in tegame - Eieren uit de koekenpan

Ingrediënten:
ei, olijfolie, toscaans brood en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Uova sode con aglio - Hardgekookte eieren met knoflook

Ingrediënten:
ei, knoflook, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Tortellini - Gevulde pasta

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kippenborst, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, peterselie en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / nagerecht / bij de koffie uit Een jaar in Toscane:

Crostata di marmellata - Jamtaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, bakpoeder, bloem, boter, ei, suiker en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / pudding / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Pollo al salvia e aglio - Kip met salie en knoiflook

Ingrediënten:
boter, grof zout, knoflook, maïskip, peterselie, salie en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Pasta met kikkererwten

Ingrediënten:
kikkererwten, knoflook, olijfolie, rozemarijn, tagliatelle, tomatenpuree en water

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Recept van Een jaar in Toscane:

1

Keuken:
Toscaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Pomodori fritti - Gefrituurde tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, bloem, maïsmeel, mozzarella, olijfolie en vleestomaat

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Lijster met jeneverbessen

Ingrediënten:
jeneverbessen, kippenlever, knoflook, laurier, lijster, olijfolie, peper, rode wijn, toscaans brood en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gevogelte / bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Aquacotta con funghi - Paddenstoelensoep

Ingrediënten:
bouillon, eekhoorntjesbrood, ei, ingemaakte tomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, toscaans brood, water, wilde munt, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Recept uit Een jaar in Toscane:

Baldino di castagna - Kastanjecake

Ingrediënten:
citroenschil, kastanjemeel, olijfolie, rozemarijn, water en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Bijgerecht uit Een jaar in Toscane:

Broccoletti di rape - Italiaanse raapsteel

Ingrediënten:
boter, cima di rapa, citroensap, knoflook, olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Lombatina alla Fiorentina - Florentijnse entrecote

Ingrediënten:
citroen, entrecote, peper en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
barbecue/grill / rundvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Tagliatelle con parmigiano - Tagliatelle met parmezaansae kaas

Ingrediënten:
boter, parmezaanse kaas en tagliatelle

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Frittata di carciofi - Frittata met artisjokken

Ingrediënten:
ei, jonge artisjokken, olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch