sous-vide

sous-vide

Zoek naar sous-vide in jouw eigen kookboeken

Sous Vide koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Lamsrack

Ingrediënten:
lamsrack, laurierblad, olijfolie, tapenade, verse rozemarijn en verse tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Cocotte van varkensvlees met bloedworstsaus

Ingrediënten:
bloedworst, kippenbouillon, varkensbuik en vlees

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Polenta

Ingrediënten:
knoflook, maïsgriesmeel, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Saltimbocca mit Pangasius (15 min bij 60°C)

Ingrediënten:
olijfolie, pangasiusfilet, parmaham, peper, polenta, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Hackbällchen mit Mozzarella - Gehaktballetjes met mozzarella (1 uur, 70 °C)

Ingrediënten:
boter, citroen, gedroogde oregano, half-om-halfgehakt, knoflook, mozzarella, peper, tomatensaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer

Diner / hoofdgerecht uit Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer:

Rehrücken im Sjalotten-Rotwein-Sud - Reerug met sjalotten-rode wijnjus

Ingrediënten:
wild

Keuken:
Duits / Internationaal
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

2

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Pulled-Pork-Wraps (12 uur bij 77 °C)

Ingrediënten:
bbq-saus, grillkruiden, koolsla, raapzaadolie, tortilla's, varkensnek en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Recept uit Heston Blumenthal thuis:

Zalm met Bois Boudran-saus

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bladpeterselie, dijonmosterd, druivenpitolie, ketchup, olijfolie, sherryazijn, sjalot, sojasaus, tabasco, verse dragon, worcestersaus en zalmfilet

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / voorgerecht uit Sous vide:

Zachtgekookt kippenei met groene asperges, crème fraiche aux fines herbes en in boter gebakken croutons

Ingrediënten:
groene asperge, crème fraiche met fijne kruiden, croutons en ei

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Gembervla

Ingrediënten:
eidooier, gelatine, gember, gemberpoeder, melk, room en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Schuim van witte balsamico

Ingrediënten:
witte balsamicoazijn, gelatine en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Sorbet van komkommer met gecomprimeerde meloen, yoghurtcrème, cake met olijfolie en balsamicosaus

Ingrediënten:
balsamicosaus, eetbare bloemen, cake met olijfolie, citroenolie, koriander, meloen, sorbet van komkommer en yoghurtcrème

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Madagascar vanillecake met roomijs van morellen, coulis van ltaliaanse pistaches, gewelde kersen, kersenschuim en kersenjam

Ingrediënten:
kersengelei, kers, kersenjam, kersenschuim, madagascar vanillecake, pistache, pistaches-coulis en roomijs van morellen

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Anglaise van banaan

Ingrediënten:
bananenwater, eidooier, gelatine, melk, room en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Geitenkaascrème, gecomprimeerde aardbeien en Siciliaans zandgebak met pistachenoten

Ingrediënten:
aardbei, geitenkaascrème en zandgebak met pistachenoten, siciliaans

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Snack of tussendoortje uit Sous vide:

Appelchips

Ingrediënten:
granny smith, suiker en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

In sauvignon blanc gestoofde ananas met vlokjes witte chocolade, koriandercoulis en gelei van passievrucht

Ingrediënten:
ananas, chocolade, wit, vlokken, koriander, koriandercoulis en passievrucht, gelei van

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Nougatine en zandkoek met sesam, vergezeld van pruimen, Kaapse kruisbessen en sorbet van jasmijnrijst

Ingrediënten:
citruspoeder, dadelsiroop, halvah, kaapse kruisbes (physalis), pruimen, pruimenjam, sesamnougatine, sorbet van jasmijnrijst en zandkoek met sesamolie

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Consommé van zacht fruit uit Napa Valley

Ingrediënten:
aardbeien, bosbes, bramen, frambozen, munt, sauvignon blanc en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Worteltaart met een glazuur van roomkaas, crunch van gesuikerde walnoten, rozijnencoulis, schijfjes wortel, kaneelroomijs en gelee de carottes en sa poudre

Ingrediënten:
kaneelijs, kervel, roomkaas, glazuur van, rozijnencoulis, walnoten, crunch van gesuikerde, wortel, gelei van met bijbehorend poeder, wortel en worteltaart

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Pain perdu

Ingrediënten:
brioche, ei, melk, room en rundvet

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Mousse van pindakaas

Ingrediënten:
basterdsuiker, geklaarde boter, ei, gelatine, pindakaas en room

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / voorgerecht uit Sous vide:

Gecomprimeerde watermeloen en Hayden mango-"eidooier"

Ingrediënten:
hayden mango-"eidooier", limoen en watermeloen, gecomprimeerde

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Mousse van pindakaas met gekarameliseerde banaan, bananenmouse en -sorbet, chocoladepudding en coulis van cacao nibs, pindacrunch, pindaglazuur, bananentuiles en zandgebak met pinda

Ingrediënten:
banaan, bananenmouse, bananensorbet, bananentuiles, cacao nibs-coulis, chocoladepudding, pindacrunch, pindaglazuur, pindakaasmousse en zandgebak met pinda

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Roomijs van vanille, Chocolade en cashewnoten met anglaise van banaan, cremeux van chocolade, Chocolat Velvet, Poeder van chocoladekoek, tuile en gastrique de cepa vieja

Ingrediënten:
anglaise van banaan, cashewnotenijs, chocoladecremeux, chocolade-ijs, chocoladekoek, poeder van, chocolat velvet, gastrique de cepa vieja, vanilleroomijs en tuile

Soort:
sous-vide