Marcella Hazan - Klassieke italiaanse keuken

Klassieke italiaanse keuken

Een boek van Marcella Hazan

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Klassieke italiaanse keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Cannellinibonensalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cannellinibonen, ei, extra vergine olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, salie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Risotto met venusschelpen

Ingrediënten:
arboriorijst, extra vergine olijfolie, knoflook, peterselie, rode peper, tomaat, ui, venusschelpen, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Kikkererwtensoep met pasta

Ingrediënten:
boter, elleboogjesmacaroni, kikkererwten, knoflook, maltagliati, olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, rozemarijn, vleesbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Risotto met bleekselderij

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, bleekselderijblad, boter, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, runderfond, ui, vleesbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Snack of tussendoortje uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gefrituurde pasteitjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, extra vergine olijfolie, kaasvulling, plantaardige olie, tomatenvulling, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Panzanella - Broodsalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, brood, extra vergine olijfolie, gele paprika, kappertjes op azijn, knoflook, komkommer, rode ui, rode wijnazijn, tomaten, zout, zoute kappertjes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade