Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Modernist Cuisine [4]

Ingredients and Preparations

Een boek van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young

We hebben 301 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Modernist Cuisine [4], online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Modernist Cuisine [4]

Een greep uit de 301 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Deep-Fried Hollandaise

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, citroenzuur, ei, eidooier, frituurvet, gelatine, gellan, laag-acyl, natriumhexametafosfaat, paneermeel van muffin, ultra-sperse® en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Green Tea Cake

Ingrediënten:
boter, cakemeel, ei, isomalt, magere melkpoeder, matcha groene theepoeder, methylcellulose sga 7c®, suiker, vanillemerg, water en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Eggs Benedict

Ingrediënten:
bacon, eidooier, eiwit, engelse muffins, geklaarde boter, olie, hollandaise en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Deviled Eggs

Ingrediënten:
bottarga, cayennepeper, champagne-azijn, dragon, ei, mosterd, olijfolie en walnootolie

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Scallop Mochi

Ingrediënten:
frituurvet, gedroogde coquilles, sint-jakobsschelp, glucosesiroop, rijstbloem, water en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Modernist Burrata

Ingrediënten:
activa® yg transglutaminase, gelatine, olijfolie, room, seizoenkruiden, verse kaaswrongel, volle melk en zout

Soort:
zuivel
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Everything Bagel Broth

Ingrediënten:
gellan laag acyl, bagel, sesamzaad, komkommersap, maanzaad, natriumhexametafosfaat, rode uiensap, rode wijnazijn, tomatensap en uienvlokken

Soort:
soep/bouillon
Toon alle 301 recepten in dit boek