Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Modernist Cuisine [4]

Ingredients and Preparations

Een boek van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young

We hebben 301 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Modernist Cuisine [4], online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Modernist Cuisine [4]

Een greep uit de 301 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Gruyere Souffle

Ingrediënten:
albuminepoeder, bloemkool-crème anglaise, citras, eidooier, gruyère, maismalodextrine, n-zorbit m®, water, wijnsteenzuur en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Hot and Cold Tea

Ingrediënten:
appelzuur, basterdsuiker, calciumchloride, citras, earl grey, gellan, laag-acyl en gedestilleerd water

Soort:
koffie en thee
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Bijgerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Corn Custard

Ingrediënten:
boter, doperwten, dropplant, groentejus, limoensap, maissap, maïzena, olijfolie, tomatenwater en zout

Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Boeuf in Gelee

Ingrediënten:
gellan, laag-acyl, grove mosterd, mierikswortelschuim, olie, ossenstaartconsommé, pastinaak, sjalot, ossenstaart, tomatenconfit, wasabi, wortel en xanthaangom

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Scallop Mochi

Ingrediënten:
frituurvet, gedroogde coquilles, sint-jakobsschelp, glucosesiroop, rijstbloem, water en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Amuse / diner uit Modernist Cuisine [4]:

Chawanmushi

Ingrediënten:
activa® rm transglutaminase, boter, citroenverbena, coquillefond, sint-jakobsschelp, dadels, ei, kippenfond, lente-ui, prosciutto crudo, sake en xanthaangom

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Firm Tofu

Ingrediënten:
calciumsulfaat, daikon, donkere sojasaus, gember, bonito, lente-ui, mirin, rijstazijn, sojamelk, water, witte sojasaus en zout

Soort:
soja
Toon alle 301 recepten in dit boek