Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Modernist Cuisine [5]

Plated-Dish Recipes

Een boek van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young

We hebben 399 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Modernist Cuisine [5], online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Modernist Cuisine [5]

Een greep uit de 399 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Sous Vide Lentils

Ingrediënten:
bleekselderij, friseesla, gedestilleerd water, groene hazelnoot, groene linzen, kamillebloem, kervel, knoflook, laurier, prei, sjalot, tijm, ui, wortel, zout, zwarte peperkorrels en zwarte radijs

Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Tamarind Puree

Ingrediënten:
alubukhare, zure indiaase pruimen, kokossuiker, sherryazijn, tamarindepasta, water en xanthaangom

Soort:
condiment
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Blood Orange Sabayon

Ingrediënten:
bloedsinaasappelsap, boter, citroen, eidooier, geklaarde boter, sinaasappelsap, room, sjalot, witte wijn, witte wijnazijn en xanthaangom

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Oyster Butter Emulsion

Ingrediënten:
afsnijsel van oesters, blanke visfond, bleekselderij, boter, crème fraîche, darjeeling, geklaarde boter, oesternat, sjalot, witte vermout en witte wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Banyuls Glaze

Ingrediënten:
banyuls, banyulsazijn, boter, bruine varkensfond, laurier, olie, ui, varkensgehakt, varkenspoot, water en wortel

Soort:
glazuur
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Crispy Corn Pudding

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, eidooier, esdoornsiroop, frituurvet, gelatine, gepofte mais, gevriesdroogde mais, panko, room, tijmolie, ultra crisp, volle melk, witte mais en zout

Soort:
meel
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Centrifuged BBQ Sauce

Ingrediënten:
bacon, bruine vleesjus, cayennepeper, donkere molasse, gele ui, gerookt esdoornsiroop, gerookte hongaarse paprikapoeder, mosterdpoeder, moutazijn, tomatenconfit, ve-tsin, vloeibare rook, wild turkey bourbon en worcestershiresaus

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

Braised Sauerkraut

Ingrediënten:
ganzenvet, groentebouillon, jeneverbes, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurier, muskaatwijn, riesling, ui, zuurkool van koolraap, zuurkool en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / groente
Toon alle 399 recepten in dit boek