Miso

Alternatieve naam: misopasta.

Zoek naar miso in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met miso in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste miso recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient miso:

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Tartaar van eend & kaki

Ingrediënten:
eendenborstfilet, eierdooier, gember, groene chilipepers, hazelnoot, kaki, knoflook, koriander, limoen, miso, rapadura, romanesco, sesamolie en zonnewortel

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Misosoep

Ingrediënten:
hatcho miso, kombu dashi, lente-ui, miso en zijdetofu

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Misosoep met zeewier

Ingrediënten:
hatcho miso, hijiki, kombu, kombu dashi, lente-ui, miso en zijdetofu

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Misosoep met glasmie

Ingrediënten:
glasmie, hatcho miso, kombu dashi, lente-ui, miso en zijdetofu

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Misosoep met daikon

Ingrediënten:
daikon, hatcho miso, kombu dashi, lente-ui, miso, radijs en zijdetofu

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Misosoep met gember

Ingrediënten:
gember, hatcho miso, kombu dashi, lente-ui, miso en zijdetofu

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Misosoep met groente

Ingrediënten:
andijvie, hatcho miso, kombu dashi, lente-ui, miso, spinazie en zijdetofu

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch