varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in jouw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zoetzuur varkensvlees

Ingrediënten:
ananas, ketjap manis, maïszetmeel, olie, paprika, suiker, taugé, tomatenketchup, ui, varkensvlees, water en wortel

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Recept uit Het krokettenboek:

Pulled pork easy

Ingrediënten:
barbecue rub en procureur

Soort:
varkensvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Ekmek arasi şiş kebap - Vleesstokjes met Turkse pitabroodjes

Ingrediënten:
citroen, hamlappen, olijfolie, oregano, paprika, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
varkensvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Pirzola - Karbonaadjes

Ingrediënten:
boontjes, boter, karbonades, krielaardappeltjes, olijfolie, oregano, peentjes, rode wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
varkensvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Jambon kebab - Vleesstokjes

Ingrediënten:
citroen, hamlappen, olijfolie, paprika, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Bloedworst met tuinbonen en munt

Ingrediënten:
knoflook, morcilla, munt, olijfolie, peper, toast, tuinbonen, venkelzaad, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Garbanzos con chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, chorizoworstjes, kikkererwten uit blik, knoflook, olijfolie, oregano, pancetta adobada, paprikapoeder, rode ui, rode wijn, spekreepjes, tomaten-paprikapuree en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Ranch riojano - Schotel van varkensvlees, chorizo en aardappels uit Rioja

Ingrediënten:
aardappel, bakchorizo, choricero-paprika, groene paprika, kastanjechampignons, knoflook, olijfolie, pimenton dulce, prei, tijm, tomaat, ui, varkensribbetjes, voorjaarspronkridders en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Carrilleras estofadas - Varkenswangen gestoofd in rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, iberico varkenswang, olijfolie, prei, rode wijn, runderbouillon, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Solomillo con castañas - Geroosterde varkenshaas met kastanjes

Ingrediënten:
honing, iberico varkenshaas, olijfolie, voorgekookte kastanjes, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Ribstuk van big met warme boterige gremolata en gepofte knoflook

Ingrediënten:
boter, chilipeper, extra dry martini, knoflook, olijfolie, peterselie, varkensribstuk en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Rauwe ham en vijgen

Ingrediënten:
rauwe ham en verse vijg

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gevulde Chinese champignons

Ingrediënten:
bamboe uit blik, gedroogde chinese champignons, lente-uien, maïsolie, marinade voor gevulde chinese champignons, saus bij gevulde chinese champignons, sojaolie, varkensschouder en waterkastanje in blik

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Gegrilde saté met zelfgemaakte satésaus

Ingrediënten:
arachideolie, gemalen laos, gemberpoeder, ketjap manis, ketoembar, knoflook, rode ui, sambal manis, satésaus en schouderkarbonade

Keuken:
Indonesisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Cotechino - Gekkookte varkensworst met linzen

Ingrediënten:
bleekselderij, cotechino, linzen, plantaardige olie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Varkensworst met rode wijn en eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gedroogd eekhoorntjesbrood, ongekruide varkensworstjes en rode wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Grossmutters Schweinerollbraten - Grootmoeders varkensrollade

Ingrediënten:
groentefond, karwijzaad, knoflook, olie, peper, peterseliewortel, prei, ui, varkensbotten, varkensbuik en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Karbonaden met kool - costolette al cavolo nero

Ingrediënten:
cavolo nero, haaskarbonade, knoflook, olijfolie, palmkool, peper, rode wijn, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Frankfodder gebabbel

Ingrediënten:
appel, appelwijn, gepekelde ribbetjes, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, peperkorrel, reuzel, ui en zuurkool

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Hamrolletjes voor verwende mensen

Ingrediënten:
asperges, cayennepeper, ei, mierikswortel, peterselie, rauwe ham, room, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tenerelle

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, gedroogde paddenstoelen, gehakt van varkensfilet, gerookte pancetta, knoflook, olijfolie, passata, peper, ui, varkensfilet, verse bladpeterselie, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsvlees in melk met ham - arrosto al latte e prosciutto

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfsvlees, melk, rauwe ham, uitgebeende kalfsborst en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Varkenstong met maiskroketten en pastinaak

Ingrediënten:
bleekselderij, gekonfijte tomaten, groentebouillon, knoflookolie, limoenzest, maiskroketten, pastinaken, varkenstongen, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Ierse pot - irish fry

Ingrediënten:
aardappelbrood, bloedworst, braadworst, ei, sodabrood en spek

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / varkensvlees