varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in jouw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Cha que

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, kaneelpoeder, mager varkensvlees, maïzena, vissaus, water, witte peper en zout

Keuken:
Vietnamees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Rôti de porc grand'mère - In de pan gebakken varkensvlees met aardappelen en uien

Ingrediënten:
aardappelen, marinade sèche, olie, peper, peterselie, reuzel, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Bloedworst met tuinbonen en munt

Ingrediënten:
knoflook, morcilla, munt, olijfolie, peper, toast, tuinbonen, venkelzaad, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Artisjokken met ham - alcachofas con jamón

Ingrediënten:
artisjok, citroen, doperwten uit blik, ei, olijfolie, rauwe ham, serranoham, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Varkensvlees met rozemarijn - arrosto con il rosmarino

Ingrediënten:
boter, dijonmosterd, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, ui, varkensfilet, verse rozemarijn, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:

Scharrelvarken met blokjes inktvis en chorizo, gegrilde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, chorizo des aldudes, courgette, harissa, inktvis, inktvisinkt, olijfolie, tomatencoulis, uitgebeend varkensribstuk en zout

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Mini-stokjes - bastoncitos variados

Ingrediënten:
chorizo, groene gevulde olijven, groene paprika, rode paprika en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Beiers varkensgebraad

Ingrediënten:
boter, bruin bier, karwijzaad, knoflook, reuzel, varkensschouder en zonnebloemolie

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Varkensworst met zwartoogbonen en tomaten

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vergine olijfolie, knoflook, ongekruide varkensworstjes, pruimtomaten in blik, tomaten, ui, wortel, zout, zwarte peper en zwartoogbonen

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Verse varkensworstjes met gesmoorde uien en tomaten

Ingrediënten:
gele paprika, ongekruide varkensworstjes, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rode paprika, tomaten, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Geschmortes Eisbein auf Möhren, Petersilienwurzeln und Kartoffeln / Gesmoord eisbein op wortel, peterseliewortel en aardappel

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemige aardappel, bruine suiker, eisbein, gladde peterselie, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, peper, peterseliestengels, peterseliewortel, prei, tijm, ui, varkensvet, water, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden varkensvlees met azijn en laurier

Ingrediënten:
boter, laurier, plantaardige olie, rode wijnazijn, varkensfilet, varkensschouderrollade, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Varkensvlees met mierikswortel en appelmoes

Ingrediënten:
appelmoes, mierikswortelpuree, varkensvlees en zure room

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Spareribs met tomaten en groenten voor polenta

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vergine olijfolie, polenta, pruimtomaten in blik, ui, varkens-spareribs, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Varkensworst met rode wijn en eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gedroogd eekhoorntjesbrood, ongekruide varkensworstjes en rode wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Rauwe ham en vijgen

Ingrediënten:
rauwe ham en verse vijg

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Cotechino - Gekkookte varkensworst met linzen

Ingrediënten:
bleekselderij, cotechino, linzen, plantaardige olie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gekookte ham en kiwi

Ingrediënten:
gekookte ham en kiwi

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork and vegetables / Varkensvlees met groente

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Sweet and Sour Pork / Sweet and Sour varkensvlees

Ingrediënten:
ananas uit blik, bamboescheuten, brandy, ei, groene paprika, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sweet and sour saus, varkensvlees en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Varkenskebabs met pruimen - spiedini alle prugne

Ingrediënten:
bloem, boter, droge marsala, droge witte wijn, gedroogde pruimen, peper, varkensfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Karbonaden in boter en salie - costolette al burro e salvia

Ingrediënten:
boter, haaskarbonade, peper, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkenslapjes met rabarber en rodekool met sabayonsaus

Ingrediënten:
appel, azijn, eierdooiers, kaneelpijpje, laurier, peper, pure chocolade, rabarber, rodekool, rode wijn, suiker, varkenslapjes, vetstof, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Rauwe ham en meloen

Ingrediënten:
meloen en rauwe ham

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees