basisrecept

Zoek naar basisrecept in jouw eigen kookboeken

De lekkerste basisrecept recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Basisrecept uit Ciao Bella:

Polenta Langzaam

Ingrediënten:
olijfolie, polenta bianca en polenta bramata

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Basisrecept uit Ciao Bella:

Broodringen

Ingrediënten:
boter, cakemeel, gist en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Basisrecept uit Koken voor elke dag:

Minuutpannenkoeken

Ingrediënten:
eieren, melk, suiker, vetstof en zelfrijzend bloem

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Basisrecept uit Margriet kookboek:

Andijvie, gekookt

Ingrediënten:
andijvie, boter, margarine en nootmuskaat

Een recept uit Alex Hoffler en Stacey O'Gorman - Meringue

Basisrecept uit Meringue:

Meringue girls-mix

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker en scharreleiwitten

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Basisrecept uit Margriet kookboek:

Eieren, gebakken

Ingrediënten:
boter, ei, margarine, peper, worcestersaus en zout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Basis varkensvlees bereiden

Ingrediënten:
olie, saucijs, varkensvlees en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding selderij bleekselderij knolselderij

Ingrediënten:
selderij, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Basisrecept uit A propos bistro:

Banketbakkersroom

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, melk en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Basisrecept uit Bake Off Vlaanderen:

Bladerdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, water en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Basis Mosselen schoonmaken en koken

Ingrediënten:
mosselen, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Basisrecept uit Bake Off Vlaanderen:

chocolade tempereren

Ingrediënten:
chocolade

Soort:
chocolade
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Gebruindebotervinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Pinda-limoendressing

Ingrediënten:
gemberwortel, jalapeñopeper, knoflook, koriander, limoensap, neutrale olie, pindakaas, rijstazijn, sojasaus en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Miso-mosterddressing

Ingrediënten:
dijonmosterd, gele misopasta, gemberwortel, honing, rijstazijn en witte misopasta

Keuken:
Japans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Basisrecept uit Ingrediënten:

Moksimarinade

Ingrediënten:
cayennepeper, ketjap, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, paprikapoeder, suiker, ui en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
vegetarisch / pekel en marinades
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Honing-mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, honing, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Basisrecept uit Koken voor elke dag:

Biscuit - Basisbereiding 2

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, eieren, griessuiker en vanillesuiker

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Basisrecept uit A propos bistro:

Geklopte slagroom

Ingrediënten:
slagroom en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Basisrecept uit Groot handboek sauzen:

Paddenstoelenreductie

Ingrediënten:
boter, champignons, gedroogde paddenstoelen en morieljes

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Basisrecept koude zachtgekookte eieren

Ingrediënten:
ei, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Roombotertaartdeeg

Ingrediënten:
bloem, ijswater, ongezouten roomboter, suiker, witte azijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Catalaanse pepersaus romesco

Ingrediënten:
amandelen, croutons, extra vierge-olijfolie, gedroogde chilipeper, gedroogde tomaat, hazelnoot, knoflook, rodewijnazijn, water en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Harissa, Noord-Afrikaanse pepersaus

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, gedroogde chilipeper, gedroogde tomaat, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, water en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Basisrecept uit Margriet kookboek:

Eieren, gevulde

Ingrediënten:
boter, dille, ei, kappertjes, peper, peterselie en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Basisrecept uit Koken voor elke dag:

Poffertjesbeslag - Basisbereiding 1

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, ei, gist, melk, suiker en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes