Provençaalse kruiden

Provençaalse kruiden wordt beschouwd als kruidenmix.

Alternatieve naam: herbes de provence.

Zoek naar provençaalse kruiden in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met provençaalse kruiden in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste provençaalse kruiden recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient provençaalse kruiden:

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Kruidenkazen

Ingrediënten:
bieslook, brandnetel, cayennepeper, citroensap, harissa, jalapeñopeper, karnemelk, korianderzaad, melk, mosterdzaad, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, provençaalse kruiden, tijm, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Focaccia

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakkersgist, olijfolie, provençaalse kruiden en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Recept uit Crumbles en gratins:

Gratin met sardines en verse geitenkaas

Ingrediënten:
auberginekaviaar, provençaalse kruiden, sardines in blik, slagroom, tomatenkaviaar, verse geitenkaas en zwarte griekse olijven

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:

Hasselback-courgette

Ingrediënten:
courgette, herbes de provence, olijfolie, verse munt en witte kaas

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Sperziebonengerecht

Ingrediënten:
30plus kaas, aardappel, gehakt, gezeefde tomaten, provençaalse kruiden en sperziebonen

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Fougasse

Ingrediënten:
bakkersgist, olijfolie, olijven, provençaalse kruiden en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Recept van Voedzaam & Snel:

Antipasto spies | Tapas

Ingrediënten:
buffelmozzarella, extra vergine olijfolie, groene olijven, kerstomaat, prosciutto, provençaalse kruiden en zwarte olijven

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

escabèche van sardien

Ingrediënten:
laurier, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, sardines, selderijblad, tijm en venkelzaad

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren