Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Tamme eendeborst met risotto en portsaus
- Ingrediënten:
- barbarie-eendenborst, champignons, gele paprika, knoflook, olijfolie, portsaus, risotto, rode paprika en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Barbarie-eendenborst wordt beschouwd als eendenborst.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met barbarie-eendenborst in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient barbarie-eendenborst:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Story on a Plate:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-10:
Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-04:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-09:
Recept uit delicious. magazine - 2009-07:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-11:
Recept uit delicious. magazine - 2009-07:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-10:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-10:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Recept uit delicious. magazine - 2013-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-10:
Recept uit delicious. magazine - 2014-10:
Recept uit delicious. magazine - 2010-08:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2006-12:
Recept uit de zilveren lepel: