vis-antipasti

Zoek naar vis-antipasti in jouw eigen kookboeken

De lekkerste vis-antipasti recepten

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht / snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Chez Adriaan:

Aardappelsalade - variatie 7

Ingrediënten:
citroensap, kruimige aardappels, olijfolie, peterselie, sambalolijven en sardines

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:

Op thee gerookte zalm

Ingrediënten:
jasmijnthee, kristalsuiker, verse dille, zalm en zout

Soort:
vis
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Lavarelli in carpione - Vis in marinade voor karper

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, forel, jeneverbessen, karper, laurier, olijfolie, paling, peperkorrels, rode ui, rode wijn, witte wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:

Blini's

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne tafelsuiker, volle melk en zuiveringszout

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Diner / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Dit is geen kookboek:

Amaro's granmamma calamaris

Ingrediënten:
arboriorijst, bliktomaten, calamari, chardonnay, krieltjes, spaanse peper en tuinboon

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Amuse / diner / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:

Gegrilde limoenen met tartaar van makreel

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, champignon, limoen, makreel, mayonaise, radijs, sjalot, sojasaus, waterkers en watermeloen

Soort:
vis
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A little bite of Beddington:

Pirogi met zuurkool-vleesvulling

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, roomboter, zout, zure room en zuurkool-vleesvulling

Keuken:
Russisch
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / vis-antipasti / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Kroketjes van topinamboer met rolmops van makreel, in een vinaigrette van boerenkool en specerijen van de V.O.C.

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, aardpeer, bloem, boerenkool, boter, broodkruim, chilipeper, ei, gembersiroop, kaneel, kardamompoeder, knoflook, komijn, kurkuma, makreel, rode paprika, sjalot en witte wijnazijn

Keuken:
Hollands
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Acciughe in salsa verde - Ansjovis in groene saus

Ingrediënten:
ansjovisfilet, ansjovis op olie, augurk, kappertjes, knoflook, olijfolie, pepertjes en peterselie

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Aardappel-viskoek met tomatenmayonaise

Ingrediënten:
aardappel, bloem, ei, gladde peterselie, kappertjes, lenteuien, makreel, mierikswortel, olie, paneermeel, peper, tomatenmayonaise en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Bohnensalat mit Zweierlei Radicchio - Bonensalade met twee soorten roodlof

Ingrediënten:
voorgerecht

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / varkensvlees / groente
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Bruschetta al cavolo nero - Bruschetta met cavolo nero

Ingrediënten:
cavolo nero, olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Rucolarolletjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, buffelmozzarella, kappertje, kerstomaat, olijf, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas en rucola

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:

Romige pestodip

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basilicum, cannellinibonen, citroenrasp, knoflook, olijfolie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / saus / hartige hapjes / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gefrituurde radicchio - radicchio rosso fritto

Ingrediënten:
bier, bloem, ei, eiwit, olijfolie, plantaardige frituurolie, radicchio en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

In carpione - Gebakken, gemarineerde verse sardines (of andere vis)

Ingrediënten:
bloem, laurier, plantaardige olie, sardines, spiering, ui, visfilet, wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Bagna caôda - Warme Piëmontese dip voor rauwe groenten

Ingrediënten:
aardpeer, ansjovisfilet, artisjokken, asperges, bleekselderij, boter, broccoli, courgette, gele paprika, kardoen, knoflook, lente-ui, meiknolletjes, olijfolie, radicchio, radijs, rode paprika's, spinazie, witlof en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gemarineerde wortelstaafjes

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, oregano, rode wijnazijn, worteltjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Hardgekookte eieren met groene saus

Ingrediënten:
ansjovisfilet, dijonmosterd, ei, engelse mosterd, kappertjes, knoflook, olijfolie, peterselie, rode paprika en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Geroosterde aubergine met paprika en komkommer

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, gele paprika, knoflook, komkommer, olijfolie, peterselie, rode paprika, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Bruschetta - Romeins knoflookbrood

Ingrediënten:
brood, knoflook, olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gepocheerde tonijn-aardappelrol

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, ei, eiwit, kappertjes, mayonaise, parmezaanse kaas, peterseliesteeltjes, tonijn op olie, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Arrosticini Abruzzesi - Gemarineerde lamsspiesjes

Ingrediënten:
knoflook, lamsschouder, majoraan, olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Tomaten gevuld met tonijn

Ingrediënten:
dijonmosterd, engelse mosterd, kappertjes, mayonaise, olijf, paprika, peterselie, tomaten en tonijn op olie

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Bruschetta met tomaat

Ingrediënten:
basilicum, brood, knoflook, olijfolie, oregano, pruimtomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta