Bavettepasta

Bavettepasta wordt beschouwd als lintpasta.

Zoek naar bavettepasta in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bavettepasta in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste bavettepasta recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bavettepasta:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Zeeduivel & bavettelasagna

Ingrediënten:
bavettepasta, bloem, boter, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peperoncino, peterselie, tijm, tomatenpassata, ui, witte wijn en zeeduivel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Bavette met rode ui

Ingrediënten:
arachideolie, bavettepasta, boter, fleur de sel, geklaarde boter, peper, bladpeterselie, rode ui, rode wijn en zonnebloemolie

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Tagliatelle met cantharellen

Ingrediënten:
bandnudeln, droge witte wijn, gezouten boter, lente-uitjes, lintpasta, nootmuskaat, peper, pfifferlinge, rookspek, slagroom en tijm

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Fettucelle met gebakken gamba's en foreleitjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, fettucelle, foreleitjes, gamba, lintpasta, olie, olijfolie, schaal- en schelpdierenbouillon en tagliatelle

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Gebakken heekfilet met krablinguine

Ingrediënten:
boter, heekfilet, kerstomaat, krabbenpoten, linguine, lintpasta, olie, schaal- en schelpdierenbouillon en tarwebloem

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Treya - Kip met spaghettini of lintpasta

Ingrediënten:
citroensap, gemberpoeder, kaneel, kardemomzaad, kipfilet, lintpasta, maïsolie, peper, saffraandraadjes, saffraanpoeder, spaghettini, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte / ovenschotel