aardappelgerecht

Zoek naar aardappelgerecht in jouw eigen kookboeken

Aardappelgerecht koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelpannenkoekjes - boxty pancakes

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, melk en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
pannenkoeken en flensjes / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelbrood - boxty bread

Ingrediënten:
aardappel, bloem en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Aardappelpuree met olijfolie, knoflook en gepocheerd ei

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bieslook, ei, knoflookpuree, olijfolie, peper en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Bijgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Patates au lard / Aardappel met spek

Ingrediënten:
aardappel, boter, buikspek, gerookt spek, groentebouillon, nootmuskaat, peper, roscoff ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Bijgerecht uit 45 geniale rezepten:

Aardappel-korianderpuree

Ingrediënten:
bloemige aardappel, fleur de sel, geklaarde boter, koriander en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Kartoffel special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle

Bijgerecht uit Kartoffel special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle:

Speckkartoffeln - Aardappelen met spek

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Kartoffel special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle

Diner / hoofdgerecht uit Kartoffel special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle:

Rösti mit Schweineschmaltz - Rösti met reuzel

Keuken:
Duits / Zwitsers
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Bijgerecht uit Gesund Geniessen:

Tempura van zoete aardappel

Ingrediënten:
ijswater, plantaardige olie, tempurameel en zoete aardappel

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Bratkartoffeln mit gewürztem Speck und Joghurtsauce - Gebakken aardappel met gekruiden spek en yoghurtsaus

Ingrediënten:
boter, gekruide yoghurt, gekruid vet spek, karwijzaad, lardo, olie, peper, peterselie, sjalotten, vastkokende aardappelen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

microwaved Potato

Ingrediënten:
aardappel

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Het ATAG kookboek:

Patatas bravas

Ingrediënten:
bieslook, gerookte spekplakjes, peterselie, saffraanmayonaise en zoete aardappel

Keuken:
Spaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelkoek met kaas

Ingrediënten:
aardappelen, eieren, gemalen kaas, kruidenkaas, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gesouffleerde aardappelkoek

Ingrediënten:
aardappelen, eieren, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kaaskoekjes gevuld met puree

Ingrediënten:
aardappelen, eieren, gemalen kaas, herbes de provence, paneermeel, peper, peterselie, tuinkers en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelkoek met maïs

Ingrediënten:
aardappelen, gemalen kaas, gerookt spek, mais, nootmuskaat, peper, sjalotten, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelkoek

Ingrediënten:
aardappelen, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelspiesjes

Ingrediënten:
herbes de provence, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelen in bouillon

Ingrediënten:
aardappelen, groentebouillon, knoflook, sjalot en tomaat

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Brandnetelpuree

Ingrediënten:
aardappelen, brandnetels, melk, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelrösti met saliebloemen

Ingrediënten:
aardappelen, olie, peper, saliebloemen, ui, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma

Diner / hoofdgerecht uit Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma:

Gedämpfte neue Kartoffeln mit Oreganoblüten - Gestoomde nieuwe aardappelen met oreganobloemen

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Llapingachos - Aardappelkoek

Ingrediënten:
aardappel, boter, kaas, olie, peper, spekvet, ui en zout

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Gratin aux cèpes - Gratin met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
aardappel, boter, eekhoorntjesbrood, gruyère, knoflook, peper, peterselie, room, ui, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Gratin Savoyard

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouillon, gruyère, knoflook, melk, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Potato Puree

Ingrediënten:
aardappelsap, aardappelvlokken, geklaarde boter, aardappel, grove mosterd, reuzel en ultra-sperce®

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Papas chorreadas - Aardappel met kaassaus

Ingrediënten:
aardappel, boter, kaas, peper, slagroom, spekvet, tomaat, ui en zout

Keuken:
Colombiaans
Soort:
aardappelgerecht