hoofdgerecht

Hoofdgang van een diner, voorafgegaan door voor- of tussengerecht.

Zoek naar hoofdgerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste hoofdgerecht recepten

Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Gebraden kip

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / techniek
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Pizza Margherita

Ingrediënten:
basilicum, buffelmozzarella, gedroogde tomaten, gerookt zeezout, olijfolie, pizzadeeg en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / techniek
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Schweinenacken, Kartoffeln in der Salzkruste, Kartoffelstampf / Varkensnek, aardappelen in zoutkorst, aardappelpuree

Soort:
varkensvlees / aardappelgerecht
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Getrüffelte Lachsforelle in Hechtmus / Getruffelde zalmforel met mousse van snoek

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Pot-au-Feu vom Lamm / Lamsttofpot

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Geschmorter fasan "Friedrichsruhe" in zwei Gängen / Gesmoorde fazant in twee gangen

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Wildschweinkotelettes mit Grüner Pfeffercreme / Koteletten van wildzwijn met groene pepercrème

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Seezungroulade auf Seeigelcreme / Zeetongrol op zee-egelcrème

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Babysteinbutt auf Roter Bete / Babytarbot op rode biet

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Cannelloni mit Meeresfrüchten an Safransauce / Cannelloni met zeevruchten op saffraansaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Grüne Küche, 33 Rezepte für Feines Gemüse, Rezepte für Frühling und Sommer

Diner / hoofdgerecht uit Grüne Küche, 33 Rezepte für Feines Gemüse, Rezepte für Frühling und Sommer:

Korianderspinat, Knuspriges Ei und Süsskartoffel / Korianderspinazie met krokant ei en zoete aardappel

Ingrediënten:
noten

Keuken:
Aziatisch / Duits
Soort:
vegetarisch / groente / vis
Een recept uit  - Grüne Küche, 33 Rezepte für Feines Gemüse, Rezepte für Frühling und Sommer

Diner / hoofdgerecht uit Grüne Küche, 33 Rezepte für Feines Gemüse, Rezepte für Frühling und Sommer:

Fried Rice mit Trüffel und Totentrompeten / Gebakken rijst met truffel en trompettes de mort

Keuken:
Aziatisch / Duits
Soort:
rijst / vegetarisch / vis / paddenstoelen
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

"Himmel und Erde" mit Gänseleber / "Hemel en aarde" met ganzenlever

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte / aardappelgerecht / orgaanvlees
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Gegrillter Tintenfisch mit Essigsauce / Gegrilde inktvis met azijnsaus

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Törtchen vom Hummer mit Tomatenconfit und Artischocken / Kreefttaartje met geconfijte tomaat en artisjokken

Keuken:
Zwitsers
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:

Rinderfilet mit Teriyakii-Sauce, Shiitakepilzen und Frühlingszwiebeln / Runderfilet met Teriyakisaus, Shi-take en lente-ui

Ingrediënten:
lente-ui, peper, plantaardige olie, runderfilet, shii-takes, tempura van zoete aardappel, teriyakisaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:

Dorade und Mango, im Bananenblatt gedämpft / In bananenblad gestoomde dorade met mango

Ingrediënten:
bananenblad, chilisaus, dorade, gember, knoflook, kokosnoot, limoen, mango, rode chilipeper en sjalotten

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Petersfisch mit Muschelschuppen und Zitrongrassud / Zonnevis met mosselen en citroengrasextract

Ingrediënten:
aardappel-korianderpuree, boter, cayennepeper, eiwit, fleur de sel, korianderblaadjes, langoustine, mosselen, mosselfond, room, zonnevis en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Schaaldierenboter

Ingrediënten:
boter, dragon, gedroogde chilipeper, knoflook, korianderkorrels, schaaldierkarkassen, steranijs, tijm en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Gebratene Gambas an würziger Krustentierbutter mit roten und grünen Peperoni / Gebakken gambas op schaaldierenboter met rode en groene pepers

Ingrediënten:
chinese garnalen, groene spaanse peper, koriander, kreeftcorail, lente-ui, rode spaanse peper en schaaldierenboter

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / hoofdgerecht uit Arabia:

Kipstoof met kappertjes en mollica

Ingrediënten:
amandelen, citroen, kappertjes, kip, knoflook, landbrood, olijfolie, peper, tomaten uit blik, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Creamy Fish and Mushroom Pie - Romige taart met paddenstoelen en vis

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bloemige aardappel, boter, cantharellen, champignons, citroensap, melk, nootmuskaat, oesterzwam, peterselie, schelvisfilet, ui, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
hartige taart / vis / paddenstoelen
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Thaise lente

Ingrediënten:
ingemaakte wilde look, jonge bamboescheuten, jonge varentoppen en op kersenhout gerookte sashimi

Keuken:
Thais / Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Dorade in zeezout

Ingrediënten:
citroen, dorades, eiwit, grof zeezout en witte peperkorrels

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Diner / hoofdgerecht uit Allerlekkerst Zomer:

Peultjessalade met feta en basilicum

Ingrediënten:
basilcum, citroensap, doperwten, feta, gedroogde oregano, grove mosterd, haricots verts, pecannoten, peultjes, sugar snaps, vloeibare honing en walnootolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gesztenyével töltött pulyka - Kalkoen met kastanjevulling

Ingrediënten:
brood, ei, gerookt spek, kalkoen, kastanjes, melk, peper, plantaardig vet, reuzel, slagroom, varkensbout en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte