voorgerecht

Zoek naar voorgerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste voorgerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:

Venusschelpen & mosselen

Ingrediënten:
brood, citroen, knoflook, mossel, olijfolie, peperoncino, peterselie en venusschelp

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:

Venusschelpen in tomatensaus

Ingrediënten:
olijfolie, peperoncino, tomatenpassata, ui, venusschelp en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Bouillon

Ingrediënten:
cognac, knolselderij, laurier, peper, prei, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, witte peperkorrels, witte wijn, wortel en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Aardappelsalade

Ingrediënten:
aardappel, mayonaise, pistou en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Gegrilde coquilles, aardappelvinaigrette en kaviaar

Ingrediënten:
coquilles, kaviaar, knoflook, kruimige aardappel, laurier, olijfolie, peper, sjalot, tijm, wilde spinazie, witte peperkorrels, witte wijnazijn en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:

Biersoep van opa Klaas

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, gerookt buikspek, kruidenbuiltje, laurierblad, peper, peterseliewortel, pils, prei, selderijstengel, tijm, uitjes, verse bieslook, verse kampernoelies, verse peterselie, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:

Heldere groentesoep

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, gemalen foelie, kruidenbouillontablet, laurierblad, medium dry sherry, peper, prei, rode paprika, verse peterselie, verse tijm, vleesfond, winterpeen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Fisch, 30 tolle Rezepte

Diner / voorgerecht uit Fisch, 30 tolle Rezepte:

Jacobsmuscheln mit Avocado - Coquilles met avocado

Keuken:
Duits
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Insalata di cardi alla fontina - Snijbietenveloppes met fontinakaas

Ingrediënten:
bieslook, bloem, ei, fontinakaas, frituurolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, sjalottenvinaigrette, snijbietstengels en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Paprika en peperoni in olie

Ingrediënten:
balsamicoazijn, banaan-peper, gele paprika, groene paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, rozemarijn en tijm

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Fisch, 30 tolle Rezepte

Diner / voorgerecht uit Fisch, 30 tolle Rezepte:

Kalte Tomatensuppe mit Rotbarbe - Koude tomatensoep met roodbaars

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Terrine van gebakken tarbot en geroosterde zomergroenten en rouile

Ingrediënten:
aubergine, boter, courgette, katenspek, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rouille, sjalot, tarbotfilet en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit  - Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger

Diner / voorgerecht uit Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger:

Jakobsmuscheln mit Mandarinen-Yuzu und dunkler Miso-Mayonnaise / Coquilles mey mandarijnenyuzu en donkere misomayonaise

Keuken:
Japans
Soort:
saus / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Smakelijke salades

Diner / voorgerecht uit Smakelijke salades:

Antipasto

Ingrediënten:
artisjokharten, champignon uit blik, cheddar, italiaanse dressing, salami, zongedroogde tomaten en zwarte olijven

Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Diner / voorgerecht uit Hip Holland:

Soep van geroosterde tomaten

Ingrediënten:
basilicum, groentebouillon, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Aardappelsalade met reepjes tongfilet en remouladesaus

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bloem, dijonmosterd, ei, frituurvet, gevogeltebouillon, kalfsbouillon, kropsla, ontbijtspek, paneermeel, peper, remouladesaus, tongfilet, vastkokende aardappel, witte wijnazijn en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Roerei met kaviaar, gerookte zalm en paling

Ingrediënten:
boter, ei, gerookte paling, gerookte zalm, kaviaar, peper, slagroom en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit  - Fisch, 30 tolle Rezepte

Diner / voorgerecht uit Fisch, 30 tolle Rezepte:

Hering in Rotweinmarinade - Haring in rode wijnmarinade

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Oestercocktail met grapefruit

Ingrediënten:
bieslook, oester, olijfolie, peper en rode grapefruit

Keuken:
Frans
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Kreeft

Ingrediënten:
knolselderij, kreeft, laurier, prei, tijm, ui, venkel, witte peperkorrels, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Risotto

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, saffraan, sjalot en visbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Rollade van snijbiet met salade

Ingrediënten:
boter, ei, knoflook, meel, melk, nootmuskaat, olijfolie, salade bij snijbietrollade, snijbiet, tomaat en witte ui

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Tomaten gevuld met spinazie

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, emmentaler, geklaarde boter, knoflook, oud witbrood, peterselie, rode chilipeper, rode paprika, tomaten, witte ui en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / voorgerecht uit Fast food:

Parmaham met meloen

Ingrediënten:
aardbei, meloen, parmaham en port

Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Garnituur van kip en tomaat

Ingrediënten:
bieslook, kardemom, kerrie, kervel, kipfilet, olie, peterselie, rode ui, tomaat, witlof en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Gemarineerde makreel met kaviaargelei met visvinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, ei, gelatine, kaviaar, makreelfilet, olijfolie, pastis 51, bladpeterselie, ricard, sjalot, slagroom, visbouillon, witte peperkorrels, zeezout, zilverui en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
vis