Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Sashimi van hamachi met wasabisorbet en yuzusaus
- Ingrediënten:
- bieslook, ingelegde gember, hamachi, ijswater, tobiko, wasabisorbet en yuzusaus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Tobiko wordt beschouwd als viskuit.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met tobiko in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient tobiko:
Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2015-04:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Simpel Sushi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Hoe te eten:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:
Diner / hoofdgerecht uit Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen: