rundvlees

Zoek naar rundvlees in jouw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Langzaam gegaard rundvlees met roze peperkorrels

Ingrediënten:
chipotlepeper in abodosaus, fijne rib, gegrilde mais, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, komkommer, koriander, laurier, limoen, radijs, rode ui, rode wijnazijn, roze peperkorrels en vioolblaadjes

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Tournedos à la sauce de foie gras - Tournedos met ganzenleversaus

Ingrediënten:
boter, ganzenelever, peper, room, tournedos, truffel, truffelolie, witte wijn en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Königsberger klopse

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisfilet, bloem, bouillon, citroenrasp, ei, kappertjessaus, mosterd, peterselie, rundergehakt, ui, vers broodkruim en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Gehaktballetjes in rode paprikasaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, extra vergine olijfolie, gedroogde oregano, gerookt paprikapoeder, knoflook, komijnpoeder, rode paprikasaus, rundergehakt, ui, vers broodkruim, volle melk en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Marokkaanse gehaktballetjes met pittige tomatensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, ei, komijnpoeder, koriander, paprikapoeder, pittige tomatensaus, rundergehakt, ui, witte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gestoofde runderlappen

Ingrediënten:
doorregen runderlappen, laurier, margarine, rode wijn, tomaten en ui

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Indiase knoflookballetjes

Ingrediënten:
chilipoeder, gember, kaneelstokje, kardemompeulen, kerrieblaadjes, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kurkumapoeder, plantaardige olie, rundergehakt, scherp paprikapoeder, tomatenblokjes uit blik, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Entrecôte forestière

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignons, entrecotes, morilles, peterselie en spek

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Entrecôte Bordelaise

Ingrediënten:
boter, bouillon, entrecotes, kalfsjus, kristalsuiker, laurier, merg, peper, rode bordeauxwijn, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hamburger

Ingrediënten:
boter, peper, peterselie en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Gehaktballetjes

Ingrediënten:
broodkruim, extra vergine olijfolie, gedroogde peterselie, knoflookpoeder, parmezaanse kaas, runderbavette, rundergehakt en zwarte peper

Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Carne asada

Ingrediënten:
appelazijn, chilipoeder, gedroogde oregano, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoensap, sinaasappel, sinaasappelsap, ui en vanglap

Soort:
rundvlees
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Tournedos à la sauce de champignons - Tournedos met paddenstoelensaus

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, boter, cantharellen, champignons, cognac, kalfsglacé, knoflook, morilles, peper, ridderzwammen, room, sjalot, stekelzwammen, tijm, tournedos, trompettes de morts, truffel, truffelolie en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Tournedos aux echalotes confites et à l'ail confit - Tournedos met gekonfijte uitjes en gekonfijte knoflook

Ingrediënten:
boter, gevogeltefond, kalfsglacé, knoflook, laurier, peper, peperkorrels, sjalot, suiker, tijm, tournedos en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:

Met het mes gesneden rundertartaar 'Vosgienne du Promont"

Ingrediënten:
augurk, azijn, bieslook, dikke lende, eidooier, kapperappeltjes, kappertjes, ketchup, kwarteleitjes, mayonaise, peper, sjalotten, tabasco, tomaten, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Metzger Special

Diner / hoofdgerecht uit Metzger Special:

Côte de Boeuf

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - Metzger Special

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Metzger Special:

Boeuf Tatare - Steak tartaar

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Biefstuk tartaar

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bieslook, cayennepeper, citroen, cornichons, crème fraîche, dragonazijn, ei, eidooier, kappertjes, kervel, mosterd, ossenhaas, paprikapoeder, peterselie, sjalot, tabasco, tomatenketchup, worcestershiresaus en zonnebloemolie

Soort:
rundvlees
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:

Rinderfilet mit Teriyakii-Sauce, Shiitakepilzen und Frühlingszwiebeln / Runderfilet met Teriyakisaus, Shi-take en lente-ui

Ingrediënten:
lente-ui, peper, plantaardige olie, runderfilet, shii-takes, tempura van zoete aardappel, teriyakisaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Şiş köfte - Rundergehakt op stokjes

Ingrediënten:
eidooier, gemalen komijn, kaneelpoeder, knoflook, rundergehakt, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / hoofdgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Rosa gebratene Scheiben vom Charolais-Ochsen mit Olivenjus, Perlzwiebeln und confierten Kartoffelen / Rosé gebakken plakken Charolais-stier ,et olijvenjus, parelui en aardappelconfit

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Geschmorte Rinderbacke auf Steinpilzpolenta und Trüffelsauce / Gesmoorde runderwang op polente met eekhoorntjesbrood en truffelsaus

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, fleur de sel, groente, laurier, polenta, rozemarijn, runderbouillon, runderwang, tijm en truffelsaus

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Hochrippe vom Weiderind mit Kompott von Tomaten, Oliven und Senfsaat / Fijne rib van weiderund met tomatencompotte, olijven en mosterdzaad

Ingrediënten:
barolo, boter, bruine runderjus, fleur de sel, garnituur bij fijne rib, laurier, plantaardige olie, runderribstuk, sjalotten, tijm, tomatencompotte en zwarte peper

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Hüftbraten vom Atterochsen mit Sandmöhren und Pekannüssen bei Niedrigtemperatur gebraten / Staartstuk van atterossen met zomerwortel en pekannoten (Dollase)

Ingrediënten:
druivenpitolie, knolselderij, laurier, pimentkorrels, prei, rode wijn, rozemarijn, runderstaartstuk, sjalotten, vleesafsnijsel, witte peperkorrels en zomerwortel

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees