rundvlees

Zoek naar rundvlees in jouw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gentse stoverij

Ingrediënten:
azijn, bier, boter, boterham, kalfsnier, laurier, mosterd, nootmuskaat, rundersukadelapje, tijm, ui en varkenslever

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hamburgers

Ingrediënten:
brood, ei, melk, nootmuskaat, peper, rundergehakt en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Toast Kannibaal

Ingrediënten:
biefstuk, witbrood, kappertjes, mayonaise, sjalot, tabasco en zure augurken

Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Köttbullar - Zweedse gehaktballetjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, groentebouillonpoeder, kruidenbouillonpoeder, kruimige aardappelen, oud witbrood, peterselie, rundergehakt, slagroom en ui

Soort:
rundvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Rundersdtaartstuk met bearnaisesaus

Ingrediënten:
béarnaisesaus, peper, staartstuk en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Carpaccio van rundvlees

Ingrediënten:
citroen, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, peper, rucola en zout

Soort:
rundvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Longhaas met ansjovispasta en gekonfijte tomaatjes

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, boter, citroensap, fleur de sel, grof gemalen peper, kerstomaat, knoflook, longhaas en olijfolie

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Runderschnitzel

Ingrediënten:
boter, ei, paneermeel, plantaardige olie en rundvlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gebraden rundvlees uit de marinade - arrosto marinato

Ingrediënten:
bloem, boter, olijfolie, rundermuis, rundvlees, ui, verse bladpeterselie, verse gemengde kruiden, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gehaktballen met spinazie - polpette con spinaci

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, ei, mager rundergehakt, olijfolie, parmezaanse kaas, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rosbief met sinaasappelen

Ingrediënten:
cognac, laurier, maïszetmeel, peper, rosbief, sinaasappelen, ui, vetstof, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gemarineerd rundergebraad

Ingrediënten:
bleekselderij, gerookt spek, knoflook, laurier, oregano, peper, peperkorrels, rode wijn, rundergebraad, tomaten, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rosbief in bladerdeeg

Ingrediënten:
ansjovispasta, bladerdeeg, citroen, ei, peper, rosbief, vetstof en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Carpacciovan ossenhaas - carpaccio

Ingrediënten:
citroensap, olijfolie extra vierge, ossenhaas, parmezaanse kaas, rucola, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gebraden rundermuis

Ingrediënten:
brood, kappertjesmayonaise, olijfolie, rundermuis en sla

Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Farsumauro - Gevulde grote braciole uit Sicilië

Ingrediënten:
bieflappen, bloem, boter, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, varkensgehakt, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Runderrolletjes met rode kool en Chianti

Ingrediënten:
bieflappen, chianti, extra vergine olijfolie, fontina, gekookte ham, knoflook, rode kool, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Runderbraciole met kaas en ham

Ingrediënten:
bieflappen, bloem, ei, fontina, gekookte ham, nootmuskaat, paneermeel, plantaardige olie, prosciutto, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Vleeskoekjes met ansjovis en mozzarella

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, ei, melk, mozzarella, oregano, paneermeel, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rundergehakt, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Bollito misto

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, cotechino, kalfstong, kiprollade, laurier, peterseliestelen, rundersukade, uien, varkensworst, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Biefstuk tataki met sesamkorstje

Ingrediënten:
biefstuk, bosui, gember, sojabonen, japanse sojasaus, komkommer, limoen, mirin, radijs, rijstazijn, sesamolie, winterpeen en wit sesamzaad

Keuken:
Japans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Lunch uit Bouillon:

Runderkroketten met dadelchutney

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, dijonmosterd, eiwit, laurier, nootmuskaat, olie, paneermeel, panko, runderbouillon, rundersukade, slagroom, worcestersaus en zwarte peperkorrels

Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Runderlapjes alla cacciatora

Ingrediënten:
bloem, eekhoorntjesbrood, extra vergine olijfolie, pruimtomaten in blik, rode wijn, runderlende, runderschouder, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebakken biefstuk met marsala en rode peper

Ingrediënten:
droge marsala, extra vergine olijfolie, haasbiefstuk, knoflook, peterselie, rode peper, rode wijn, tomatenpuree, venkelzaad, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees