nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Diner / nagerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Crêpes Suzette

Ingrediënten:
boter, cointreau, poedersuiker, sinaasappelzest, suiker en tarwepannenkoek

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Chocoladewentelteef

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, chocoladecroissants, ei, eidooier, melk, slagroom en vanillesuiker

Keuken:
Grieks
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Warme appel met amandelvla en abrikozensaus

Ingrediënten:
abrikozenlikeur, abrikozenvlaaivulling, amandelspijs, boter, citroensap, vanillevla en zure appel

Soort:
fruit
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Appel met honing

Ingrediënten:
appel, boter, honing, kaneel en vanille-ijs

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Spoom met appelen en champagne

Ingrediënten:
appelpuree, champagne, meringue, munt, suiker en water

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Appeltaart van de zussen Tatin

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, golden delicious, kaneelpoeder, suiker, vanille-ijs en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Appeltaartjes van bladerdeeg

Ingrediënten:
basterdsuiker, bladerdeeg, vanille-ijs en zure appel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gevulde meloen

Ingrediënten:
cointreau, frambozen, galiameloen, peper en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Appels in rode-wijngelei

Ingrediënten:
appel, bessengelei, citroenschil, kaneel, melk, pistaches, rode gelatine, rode wijn, slagroom, suiker, vanillesaus en vanillesauspoeder

Keuken:
Europees
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Marsala-roomijs - gelato di zabaglione

Ingrediënten:
eierdooier, slagroom, suiker, zoete marsala en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / ijs
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Kersen met wijnschuim

Ingrediënten:
creme de menthe, ei, eidooier, kersen op sap, marsala en suiker

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tomaten special, 35 Rezepte

Diner / nagerecht uit Tomaten special, 35 Rezepte:

Kandierte Tomaten mit Aubergine und Vanilleeis / Gekonfijte tomaten met aubergine en vanilleijs

Keuken:
Mediterraans / Duits / Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente / ijs
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Pannenkoek met confiture

Ingrediënten:
bloemsuiker, confituur en flensjes

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Soleil

Ingrediënten:
amandelmousse, citroencrémeux, crémeux van kalamansi, crémeux van passievruchten, gele glaçage, gelei van mangoazijn interieur, lemon cress, mangocoulis, panna cotta, passie-limoen-banaanijs, soleil-bonbon, suikerring, witte aalbessen, witte bloemetjes en witte broschocolade

Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Diner / nagerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Gâteau de crêpes crème fouettée au lait ribot / flensjestaart met room en karnemelk

Ingrediënten:
crème fraîche, flensjes van tarwemeel, karamel met gezouten boter, karnemelk en vanillesuiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Diner / nagerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Crème caramel au beurre salé / Crème caramel met gezouten boter

Ingrediënten:
ei, gezouten boter, melk en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / nagerecht uit De zomerkeuken:

Abrikozen met amandelvulling

Ingrediënten:
abrikozen, amandelen, amandelessence, basterdsuiker, boter, citroensap, munt, oranjebloesemwater en poedersuiker

Soort:
fruit / zoet
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / nagerecht uit De zomerkeuken:

Aarbeien-lavendelsorbet

Ingrediënten:
aardbeien, basterdsuiker, eiwit en lavendelbloemen

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / nagerecht uit De zomerkeuken:

Sorbet van kruisbessen en vlierbloesem

Ingrediënten:
appelsap, basterdsuiker, eiwit, groene voedingskleurstof, kruisbessen en vlierbloesems

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Diner / nagerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Crêpes pommes caramélisées / Pannenkoek met gekarameliseerde appel

Ingrediënten:
appel, licht gezouten boter, suiker en tarwepannenkoek

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Diner / nagerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Riz au lait / Rijstebrei

Ingrediënten:
rondkorrelrijst, suiker, vanille en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegan
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Condérijst

Ingrediënten:
boter, citroenzest, dessertrijst, eidooier, melk, sinaasappelzest, suiker, vanillestokje en zout

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Zoete rijst à l'impératrice

Ingrediënten:
condé-rijst, crème anglaise, crème chantilly, frambozencoulis, gekonfijt fruit en room

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Diner / nagerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Crêpes fraises-chantilly / Pannenkoek met aardbeien en slagroom

Ingrediënten:
aardbeien, poedersuiker, tarwepannenkoek en room

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch