nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Diner / nagerecht uit Happy Days met the Naked Chef:

Fruitcobbier

Ingrediënten:
abrikoos, appel, balsamicoazijn, blauwe bessen, boter, bramen, frambozen, karnemelk, peer, suiker en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:

torijas

Ingrediënten:
ei, kaneel, oud stokbrood, suiker, witte wijn en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Aardbeiencharlotte

Ingrediënten:
aardbei, amaretto, bladgelatine, lange vingers, slagroom, suiker en zonnebloemolie

Soort:
schuim/mousse/gelei / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / nagerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Notentaartje

Ingrediënten:
amandelen, ei, garum, honing, peper, pijnboompitten, pistaches, rode wijn, schapenmelk, walnoten en zout

Keuken:
Romeins
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / nagerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Perzik met komijnsaus

Ingrediënten:
komijnsaus, olie, perzik en water

Keuken:
Romeins
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:

bittere chocolademousse

Ingrediënten:
ei, boter, pure chocolade, sinaasappellikeur, slagroom en tafelsuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:

Gâteau au chocolat

Ingrediënten:
boter, bruin bisquitgebak, cacaopoeder, eidooier, chocolade, mokkalikeur, pure chocolade, slagroom, suiker, vanillesaus en wit bisquitgebak

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Advocaatmousse

Ingrediënten:
advocaat, eiwit, fijne kristalsuiker, gelatine en slagroom

Keuken:
Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei / zoet / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Crème brûlée met zoethout

Ingrediënten:
eidooier, melk, rietsuiker, slagroom, suiker en zoethout

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:

Parfait à la canelle - Kaneelparfait

Ingrediënten:
eidooier, kaneelpoeder, kaneelsaus, kaneelstokjes, sinaasappel, slagroom, suiker en water

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Alex Hoffler en Stacey O'Gorman - Meringue

Diner / nagerecht uit Meringue:

Eton mess met een tic

Ingrediënten:
clementine, cognac, cointreau, frambozen, granaatappel, poedersuiker, schuimpjes en slagroom

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / nagerecht uit Home Made winter:

Île flottante met mokka-crème anglaise en nootmuskaat

Ingrediënten:
amandelen, bosui, boter, eidooier, eiwit, espresso, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, vanillestokje, witte basterdsuiker en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / nagerecht uit Home Made winter:

Peren met geitenbrie & rodewijngelei

Ingrediënten:
brie, comice peer, geitenkaas, gelatine, honing, kaneelstokje, kardemompeul, kruidnagel, rode wijn, steranijs en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Panna cotta met rood fruit

Ingrediënten:
aardbeien, bladgelatine, frambozen, rode bessen, slagroom, vanillestokje en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / zuivel
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / nagerecht uit Jamie's Amerika:

Perzik-cobbler

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, gember, limoen, perzik, pijnboompitten, poedersuiker, sinaasappel, suiker, vanille-ijs, vanillestokje, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:

Mariage de mangue en glace caramel - Mango met mangosaus en karamelijs

Ingrediënten:
bosbessen, karamelijs, mango, mangosaus, munt en rode bessen

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:

Glace à la vanille au pain perdu - Vanille-roomijs met wentelteefjes

Ingrediënten:
boter, cream sherry, eidooier, kaneel, melk, muntsaus, oubliebakjes, siroop, vanille-roomijs en wit casinobrood

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alex Hoffler en Stacey O'Gorman - Meringue

Diner / nagerecht uit Meringue:

Appelcrumble met kaneelschuimpjes en warme cusard

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, bruine basterdsuiker, gemalen kaneel, gezouten boter, kaneelschuimpjes, kookappels, lichtbruine basterdsuiker, vanillecustard en zoutvlokken

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:

Charlotte russe aux groseilles rouges - Charlotte russe met aalbessen

Ingrediënten:
bavarois, lepelbiscuit en mangosaus

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Pudding van suikerbroodjes

Ingrediënten:
aardappelmeel, citroensap, eieren, jam, kaneelbroodje, krenten, kristalsuiker, melk en sherry

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Rijsthoorntjes

Ingrediënten:
citroenrasp, kaneel, kortkorrelige rijst, kristalsuiker, melk, roomijshoorntje, sinaasappelrasp en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
rijst
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Saus voor crêpes Suzette

Ingrediënten:
boter, flensjes, kristalsuiker, rum, sinaasappellikeur en sinaasappelsap

Keuken:
Spaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Perzikenijs met chocolade en noten

Ingrediënten:
amandellikeur, citroensap, fijne tafelsuiker, melkchocolade met hazelnoten, perzik, slagroom en vanillesuiker

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Gegratineerde vijgen met pernod

Ingrediënten:
anijslikeur, boter, donkerbruine basterdsuiker, frambozen, ouzo, pernod, vanilleijs en vijgen

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta