nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Kleverige chocoladepudding

Ingrediënten:
boter, cacao, donkerbruine basterdsuiker, ei, hazelnoten, kristalsuiker, pure chocolade, vanille-extract, volle melk en zelfrijzend bakmeel

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Diner / nagerecht uit Smaakvrienden:

Roomijs

Ingrediënten:
gepasteuriseerde eidooier, melk, room en suiker

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Granaatappelsorbet

Ingrediënten:
citroen, fijne kristalsuiker en granaatappel

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Summer pudding

Ingrediënten:
blauwe bessen, bramen, frambozen, oud witbrood, poedersuiker, rode bessen, slagroom en witte basterdsuiker

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / fruit
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Sneeuweieren

Ingrediënten:
eiwit, fijne tafelsuiker en kristalsuiker

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Broodschoteltje

Ingrediënten:
brood, eidooier, ei, melk, rietsuiker, roomboter, rozijnen, slagroom, suiker en vanillestokje

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Diner / nagerecht uit Rauw:

Mango-passievruchtenijs & mascarpone

Ingrediënten:
lichtbruine basterdsuiker, mango, mascarpone en passievrucht

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Peren in rode wijn

Ingrediënten:
citroen, citroensap, droge rode wijn, kaneelstokje, peer en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Oma's appeltaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, citroen, ei, gemalen beschuit, gemalen kaneel, amandel, amandel, rozijnen, stemgember, suiker, water, wit broodkruim en zure appels

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / nagerecht uit Moleculair koken:

Gerookte chocoladesorbet

Ingrediënten:
bruine suiker, cacaopoeder, kristalsuiker, vanille-extract, vloeibare rook en water

Soort:
vegan
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Tigiladas

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, ei, kaneelpoeder, melk, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Portugees
Soort:
ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

aardbeien granita met room

Ingrediënten:
aardbei, blauwe bessen, citroensap, frambozen, poedersuiker, rode bessen, sinaasappelsap, slagroom en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Tropische vreugde

Ingrediënten:
abrikozenjam, bakbanaan, banaan, ijs, klapper, kokosrasp en sinaasappelsap

Keuken:
Surinaams
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Hazelnoten-honingsaus met ijs

Ingrediënten:
appelsap, blanke rozijnen, bruine basterdsuiker, calvados, hazelnoten, honing, roomboter, roomijs, rum en vanille-ijs

Soort:
saus/dressing/jus / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / nagerecht uit #watetenwevandaag:

Noors trio appeldessert

Ingrediënten:
boter, citroensap, elstar, groene appel, hazelnoten, kaneel, kaneelstokje, saffraan, sinaasappel, slagroom, suiker, vanillestokje, vanillesuiker, water en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / nagerecht uit #watetenwevandaag:

Duochocolademouse

Ingrediënten:
chocoladelikeur, ei, espressokoffie, kersen, kirsch, mascarpone, pure chocolade, slagroom, suiker en witte chocolade

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Parijse appeltarteletjes

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, calvados, crème fraîche, ei, kaneel, kristalsuiker, slagroom, suiker, vanillestokje, witte basterdsuiker, zout en zure appel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / nagerecht uit Keukenlab:

Perfecte meringue

Ingrediënten:
citroensap, eiwit, fijne kristalsuiker, lemoncurd, maïzena, poedersuiker, rood fruit en wijnsteenzuur

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Pruimen in rode wijn

Ingrediënten:
gedroogde pruimen, rode wijn en suiker

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / nagerecht uit Jamie in 30 minuten:

Vanillemascarpone met gekneusde kersen

Ingrediënten:
clementines, kersen, mascarpone, melk, palmiers, poedersuiker en vanille-extract

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / nagerecht uit #watetenwevandaag:

Day and Night

Ingrediënten:
azijn, bicarbonaat, boter, cacao, cakemeel, crème fraîche, ei, epaisse, geconcentreerde melk, suiker, vanillesuiker en walnoten

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / nagerecht uit Liever lokaal:

Rabarber-engelwortelijs

Ingrediënten:
engelwortelstelen, honing, rabarber, sinaasappelsap en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / ijs
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Kweeperen gepocheerd in muskaatwijn

Ingrediënten:
kaneelstokje, kardemompitjes, kruidnagel, kweeperen, laurier, muskaatwijn, peperkorrels en suiker

Soort:
zoet
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Biscuitomeletjes met kersen

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eiwit, geleisuiker speciaal, kaneelstokje, maïzena, ontpitte kersen, poedersuiker, rumessence, slagroom, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding