nagerecht

Zoek naar nagerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste nagerecht recepten

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, cognac, ei, kirsch, koffie, lange vingers, mascarpone, rum en suiker

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Sergia's tiramisu

Ingrediënten:
bitterkoekjes, cacaopoeder, ei, martini rosso en mascarpone

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Bramensorbet

Ingrediënten:
bramen, citroensap en suiker

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Grapefruitsorbet

Ingrediënten:
grapefruit en suiker

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, eierdooier, espresso, koffielikeur, koffieroom, kristalsuiker, mascarpone, savoiardi en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Gekonfijte kastanjes met mascarpone

Ingrediënten:
eierdooier, kastanjes op siroop, koffieroom, kristalsuiker, laurierblad, geglaceerde kastanjes, mascarpone, vanillesuiker en whisky

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Rijstpudding met frambozensaus

Ingrediënten:
amandelessence, eierdooier, framboos, halfvolle melk, langgraanrijst, nootmuskaat, suiker, sultanarozijnen, tarwebloem, vanille-essence, verse munt en zout

Soort:
rijst
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Citroen-karnemelkcustard met gekonfijte citroen

Ingrediënten:
bosbes, citroen, citroenessence, ei, framboos, karnemelk, suiker en tarwebloem

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding / zuivel
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Franse hangop met bramen

Ingrediënten:
aardbei, bramen, cottage cheese, huttenkase, milde romige geitenkaas en suiker

Soort:
fruit / zuivel
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:

Toetje met wafels en frambozen

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, ei, frambozen, poedersuiker, slagroom, suiker, vanille-essence, wafels en witte chocolade

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Diner / nagerecht uit Margriet kookboek:

Chipolatapudding

Ingrediënten:
bigarreausaus, bitterkoekjes, marasquin, oranjesnippers, rozijnen en vanillepudding

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Diner / nagerecht uit Margriet kookboek:

Kruisbessen-grütze

Ingrediënten:
aardappelmeel, citroensap, kruisbessen, suiker en vanillesaus

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Salade van kaki's

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, kaki, kirsch, poedersuiker, sinaasappel en yoghurt

Keuken:
Duits
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Gember-dadelijs

Ingrediënten:
citroensap, eiwit, gedroogde dadel, ingelegde gember, halfvolle melk, kwark, magere yoghurt, ricotta en suiker

Keuken:
Mediterraans
Soort:
zuivel / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Kersenijs

Ingrediënten:
amandelessence, amandelsnippers, eiwit, halfvolle melk, kwark, magere yoghurt, ricotta, suiker, vanille-essence en zoete kersen

Soort:
fruit / zuivel / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Avocado-grapefruitbombe met gekonfijte citrusschil

Ingrediënten:
avocado, ingelegde gember, grapefruit, halfvolle melk, suiker en volle melk

Soort:
fruit / zuivel / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Diner / nagerecht uit Margriet kookboek:

Aardbeienroomvla

Ingrediënten:
aardbei, gelatine, citroensap, slagroom en suiker

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Gekarameliseerde appel met cider

Ingrediënten:
appelcider, appelsap, bruine basterdsuiker, ongezouten roomboter, sidra, slagroom en zoete appel

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Cidervla

Ingrediënten:
appelcider, bloem, eidooier, kristalsuiker, maïzena, melk, sidra, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
zuivel
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Parfait van sinaasappel en karnemelk

Ingrediënten:
ei, geconcentreerd sinaasappelsap, karnemelk, navelsinaasappel, poedergelatine en suiker

Soort:
schuim/mousse/gelei / zuivel
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Warme nectarines

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, gemalen kaneel, halfvolle melk, lichtbruine basterdsuiker, nectarine, nootmuskaat, suiker, vanille-essence en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Peren-cranberrydessert

Ingrediënten:
boter, citroen, cranberry, havermout, ongezoet appelsap, peer en suiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Gepeperde peren in sabayonsaus

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, ei, groene peperkorrels, peer, suiker, vanille-essence en zwarte peperkorrels

Soort:
fruit
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Warme amandeltaart met citrusijs

Ingrediënten:
amandel, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kristalsuiker, melk, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom, vanille-extract en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / nagerecht uit Eten en zo:

Aardbeien-rodewijnijs met zwarte peper

Ingrediënten:
aardbeien, citroen, fijne suiker, fruitige rode wijn, witte gelatine en zwarte peperkorrels

Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / nagerecht uit Eten en zo:

Whiskyparfait

Ingrediënten:
crème fraîche, eidooier, fijne kristalsuiker, kaneel, slagroom en whisky

Soort:
zoet / vegetarisch