Frans

Zoek naar Frans in jouw eigen kookboeken

Frans koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Sauce brune à l'estragon - Bruine dragonsaus

Ingrediënten:
boter, bruine saus, dragon, droge witte wijn, lente-ui, peterselie en sjalotje

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Coukis de tomates à la Provençale - Verse tomatenpuree met knoflook en kruiden

Ingrediënten:
bloem, gedroogde basilicum, gedroogde sinaasappelschil, knoflook, korianderzaad, laurier, olijfolie, peterselie, saffraan, suiker, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, venkelzaad en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / nagerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Birne nach Dr. Jules Guyot, Geeiste Birnenmousse auf Schokoboden / Peer volgens dr. Jules Guyot. Bevroren perenmousse op een bodem van chocolade

Ingrediënten:
fruit

Keuken:
Frans
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / voorgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Carpaccio vom Kalb mit geräucherter Sahne und Zedrat-Zitrone / Carpaccio van kalf met gerookte room en zedrat-citroen

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / fruit
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Geschmortes Kalbsbries à la Grenobloise / Gesmoorde kalfszwezerik als in Grenoble

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / voorgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Entensülze mit Grüner Sosse "Für Roncalli" / Eendenzult met groene saus

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Bijgerecht uit 45 geniale rezepten:

Topinamboerpuree

Ingrediënten:
boter, fleur de sel, melk, nootmuskaat, room, topinamboer en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Groente-truffelvinaigrette

Ingrediënten:
bleekselderij, druivenpitolie, fleur de sel, lente-ui, olijfolie, oude balsamicoazijn, truffeljus, truffelschillen, walnootolie, wortel en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:

Mediterrane garnalen à la Ferran Adria (Dollase)

Ingrediënten:
breedbladpeterselie, court-bouillon, garnalenkoppen, garnalenstaarten, knoflook en olijfolie

Keuken:
Frans
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Bijgerecht uit 45 geniale rezepten:

Aardappel-korianderpuree

Ingrediënten:
bloemige aardappel, fleur de sel, geklaarde boter, koriander en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Petersfisch mit Muschelschuppen und Zitrongrassud / Zonnevis met mosselen en citroengrasextract

Ingrediënten:
aardappel-korianderpuree, boter, cayennepeper, eiwit, fleur de sel, korianderblaadjes, langoustine, mosselen, mosselfond, room, zonnevis en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Court-Bouillon (Dollase)

Ingrediënten:
bleekselderij, citroengras, citroenverbena, citroenzest, gember, korianderkorrels, laurier, pimentkorrels, preiwit, sjalotten, verbena, witte kardemompeulen, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Saffraanrouille

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, fleur de sel, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, tabasco, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:

Mosaik von Gambas und Perigord-Trüffeln mit Topinamburpüree / Mozaiek van gamba en Perigordtruffel met topinamboerpuree

Ingrediënten:
boter, carabinero-gambas, gekarameliseerde hazelnoten, groente-truffelvinaigrette, kreeftcorail, perigordtruffels, reuzengarnalen, topinamboerpuree en truffeljus

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Schaaldierenboter

Ingrediënten:
boter, dragon, gedroogde chilipeper, knoflook, korianderkorrels, schaaldierkarkassen, steranijs, tijm en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Gebratene Gambas an würziger Krustentierbutter mit roten und grünen Peperoni / Gebakken gambas op schaaldierenboter met rode en groene pepers

Ingrediënten:
chinese garnalen, groene spaanse peper, koriander, kreeftcorail, lente-ui, rode spaanse peper en schaaldierenboter

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Sabayon

Ingrediënten:
champagne, eidooier, gelatine, room, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit  - Lange tafels

Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:

Gevulde zalmfilet van de bakplaat

Ingrediënten:
citroen, grof zeezout, halfvolle creme fraiche, italiaanse kruiden, knoflook, krielaardappelen, olijfolie, rucola, sjalot en zalmfilet

Keuken:
Frans
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Diner / voorgerecht uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Bohnensalat mit Entenbrust - Bonensalade met eendenborst

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

IJsbergsla met roquefort

Ingrediënten:
croutons, ijsbergsla, mosterd, olijfolie, roquefort, walnoten en witte wijnazijn

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Oventomaten (Dollase)

Ingrediënten:
acaciahoning, citroen-olijfolie, citroensap, fleur de sel, herbes de provence, olijfolie, tijmblaadjes en tomaten

Keuken:
Frans
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Dessert-tomaten (Dollase)

Ingrediënten:
boter, gedroogde tomaat, kardemompoeder, lange peper, staartpeper en tomaat

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Tomatensap zonder toevoegingen uit de aardappelpers (Dollase)

Ingrediënten:
tomaten

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Soepgroenten

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, fleur de sel, kerstomaat, knoflook, olijfolie, rode basilicum, rozemarijn, selderijblad, sjalot, tijm, witte wijnazijn, wortel en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
groentevulling
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Lunch uit 45 geniale rezepten:

Tomaten-teller `Dollase` - Tomatenschotel

Ingrediënten:
basilicum, citroen-olijfolie, gefrituurde basilcumbladeren, oventomaten, oventomaten met de smaak van gedroogde tomaten, penne, picodon, pijnappelpitten, tomatensaus van rauwe tomaten en warme kerstomaten

Keuken:
Frans
Soort:
pasta/noodles / groente
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Gezeefde gepureerde tomaten in een tomatensaus (Dollase)

Ingrediënten:
citroensap, groentefond, peper, tomaten en zout

Keuken:
Frans