vlees

Zoek naar vlees in jouw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gehakt met kruidenboter

Ingrediënten:
boter, cacao, citroensap, eidooier, olietomaat, oud brood, paprikapoeder, rundergehakt, selderijzout, verse dille, verse peterselie, witte peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Maïs met gehakt

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, half-om-halfgehakt, ketjap benteng manis, knoflook, maiskorrels uit blik, maïzena, peper, prei, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Kuzu kapama - Lamsbout met groente uit de oven

Ingrediënten:
boter, citroensap, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, sla, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Recept uit Puur Eten 2:

Gehaktballetjes in bouillon

Ingrediënten:
gehakt, gember, knoflook, koriander, lente-ui, paprika en sojasaus

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Asperges in omelet en ham gerold

Ingrediënten:
asperges, basilicum, bieslook, ei, gandaham, ham, perzik en serranoham

Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Korma - Lamsvlees gegaard in yoghurt

Ingrediënten:
amandel, boter, bulgaarse yoghurt, cayennepeper, gember, ghee, kardemom, knoflook, koffieroom, koriander, korianderzaad, lamsbout, saffraan, ui en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Klapstuk Bogotá

Ingrediënten:
boter, broodkruim, knoflook, laurier, peper, peterselie, runderbouillon, runderklapstuk, tijm, tomaat, ui en zout

Keuken:
Colombiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gebraden varkenslende

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenrasp, olijfolie, pancetta, ui, varkenslende, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:

Butifarra, witte bonen en alioli

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, blik cannellinibonen, butifarra, extra vergine olijfolie, gedroogde witte cannellinibonen, knoflook, laurierblad, verse bladpeterselie en witte bonen

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Tartaar van brandrode MRIJ-rund met gepocheerde kwarteleitjes en Goudse oplegkaas

Ingrediënten:
boeren-goudse oplegkaas, crème fraîche, kappertjes, kogelbiefstuk, kwarteleitjes, olijfolie, sjalot en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Shoua (Marokkaanse kebab)

Ingrediënten:
chilipoeder, chilivlokken, komijn, koriander, lamsvlees, olijfolie, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Bista en rollo - Cubaanse rollade

Ingrediënten:
boter, citroensap, gekookte ham, groene paprika, knoflook, laurier, limoensap, majoraan, oregano, peper, rode paprika, rode wijn, rundervang, suiker, tomaat, ui, wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Cubaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:

Rauwe ham met vijgen

Ingrediënten:
rauwe ham en vijgen

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik in sherry

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroensap, kippenbouillon, laurierbladeren, olijfolie, peper, prei, sherry, tomaat, water, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Kofta kari - Gehakt met kerriesaus

Ingrediënten:
broodkruim, chilipeper, foelie, gember, kardemom, kerriesaus, knoflook, lamsgehakt, munt, peper, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

kalfsschnitzels met salie saltimbocca

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, kalfsschnitzel, olie, parmaham, salie, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Uien opgevuld met gahakt en tomatensaus

Ingrediënten:
gehakt, komijn, peterselie en ui

Soort:
vlees
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Entrecote met olijvenpasta

Ingrediënten:
entrecotes, gedroogde oregano, knoflook, olijfolie extra vergine, versgemalen zwarte peper, zeezout en zwarte olijven zonder pit

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten

Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:

Salade met eend

Ingrediënten:
eendenborst, pijnboompitten, tuinkers en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Carbonara

Ingrediënten:
boter, ei, gedroogde pasta, gerookte doorregen bacon, knoflook, linguine, parmezaanse kaas, room, sjalot, spaghetti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Wilde paddestoelen in saus

Ingrediënten:
koffieroom, olijfolie, peper, serranoham, sherry, sjalot, wilde paddestoelen en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Cheeseburger

Ingrediënten:
augurk, broodjes, cheddarkaas, ketchup, rundhamburger en tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Meat balls in tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, champignon, gehakt, gezeefde tomaten, groene selderijblaadjes, knoflook, laurierblad, madeira, tijm, tomatenpuree en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter 1 notitie

Recept uit Puur & lichter:

Gehaktballen met groenten

Ingrediënten:
gehakt, olijven en wortel

Soort:
vlees