vlees

Zoek naar vlees in jouw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Fingerlingaardappelen en spek

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, boter, druivenpitolie, fingerling-aardappelen, gerookt spekvet, kippenbouillon, kippengelei, room, truffelolie, truffels van gotland, volle melk, yoghurt en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Andouillettes met mosterd

Ingrediënten:
andouillettes, dijonmosterd, sjalot, slagroom en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Bloedworst met appel

Ingrediënten:
bloedworstjes, boter, granny smith, honing, koolraapjes, olie, sjalot en witte port

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Zwitserse geschnetzeltes op wortelblini

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bosui, boter, droge witte wijn, ei, kastanjechampignons, nootmuskaat, olie, slagroom, ui, varkensschnitzel en winterwortel

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook

Ingrediënten:
boter, droge cider, elstar, knoflook, varkensfilet en verse tijm

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kikkerbilletjes met knoflook

Ingrediënten:
kikkerbilletjes, knoflook, peterselie, sjalotjes, vetstof en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Karbonades met gember en salie

Ingrediënten:
gemberwortel, haaskarbonade, knoflook, olijfolie, verse rozemarijn en witte balsamicoazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Mixed grill

Ingrediënten:
ananas, bacon, biefstuk, boter, champignon, citroensap, groene paprika, ham, knakworstjes, margarine, ontbijtspek, provençaalse kruiden, rode paprika, ui en varkenslever

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Lams- of geitenstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, geitenvlees, ham, knoflook, lamsvlees, laurierblad, olie, peterselie, prei, tijm, ui, wijn, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Lams- of geitenragout met abrikozen

Ingrediënten:
gedroogde abrikozen, geitenvlees, kaneel, knoflook, koriander, kruidnagelpoeder, lamsvlees, laurierblad, meiknol, munt, olijfolie, paprikapoeder, saffraandraadjes, tijm, ui en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Lamskoteletten, marokkaans gestoofd

Ingrediënten:
braadboter, citroen, citroensap, kaneel, lamskoteletten, ontpitte groene olijven en tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Lever, gepaneerde

Ingrediënten:
boter, ei, kalfslever, margarine, ontbijtspek, paneermeel en varkenslever

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Groene chili

Ingrediënten:
bindsla, bloemtortilla, groene paprika, groene peper, knoflook, lente-ui, limoen, munt, olijfolie, salie, tomaat, ui, varkensgehakt, zeezout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Ouwe lorren - ropa vieja

Ingrediënten:
gaar stoofvlees, olijfolie, rijst, rode paprika, suiker, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Gekonfijte kip

Ingrediënten:
eendenvet, kippenpoot, kippenvet, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Hamsalade rauwe met meloen

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, frisee, meloen, mosterd, olijfolie, rauwe ham, rode bes en witte port

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Hamburgers met roomsaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, margarine, melk, oud witbrood, paprikapoeder, rundergehakt, ui en zure room

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kalfsbiefstuk, gebakken

Ingrediënten:
boter, kalfsbiefstuk, margarine, melk en room

Soort:
vlees
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Knapperig gebakken bloedworst met appelcompote

Ingrediënten:
bloedworst, citroen, handappels, kristalsuiker en olijfolie

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Babi panggang IV (Geroosterde varkensbuiklappen)

Ingrediënten:
azijn, barbecuekruiden, boemboe babi pangang, chilisaus, cognac, knoflook, lichte ketjap, maïzena, suiker, tomatenpuree, varkensbuik met zwoerd, ve-tsin en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Dengdeng oengkep (Gekruid droog rundvlees)

Ingrediënten:
citroensap, djinten, ketoembar, knoflook, laos, mager rundvlees, suiker en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Stoofschotel van kangoeroe

Ingrediënten:
courgette, kangoeroe, kippenbouillon, paprika, paprikapoeder, peper, uien, vetstof en zout

Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kangoeroefilets met ananas

Ingrediënten:
ananas, groentebouillon, kangoeroefilet, maïs, peper, sojasaus, suiker, vetstof en zout

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Goulash

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde oregano, knoflook, kummel, margarine, paprikapoeder, rode wijn, rookspek, room, tomaat, ui en varkenslappen

Soort:
vlees