vlees

Zoek naar vlees in jouw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Smakelijke gehaktballetjes

Ingrediënten:
brood, chutney, kaas, peper, rundergehakt, tomatensaus, ui, worcestersaus en zout

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Varkensspiesjes met citroengras

Ingrediënten:
bruine suiker, citroengras, gemalen koriander, hamlappen, knoflook, koriander, sesamolie, sojasaus, varkensschnitzel, vissaus, water, witte peper en zoete chilisaus

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Multifunctioneel kaasstrooisel

Ingrediënten:
bacon, bieslook, ham, kaas, paprikapoeder, peterselie, rode peper, ui en vierseizoenenpeper

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kaas-baconnacho's

Ingrediënten:
bacon, jalapeñopeper, kaas, lente ui, tortillachips en zure room

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Fruitige varkensrollade

Ingrediënten:
abrikoos, bacon, bleekselderij, brandewijn, gember, pijnboompitten, pruim, runderbouillon, salie, ui, varkensfilet, vruchtenchutney en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Luchtgedroogde, opgerolde prosciutto

Ingrediënten:
blauwe kaas, cantaloupemeloen, prosciutto en pruim

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kerriegehakt in bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, kerriepoeder, lente ui, vruchtenchutney, worstvlees, wortel en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Asperges met rosbief

Ingrediënten:
boeren-goudse oplegkaas, broccolikers, foelie, olie, peper, rosbief, runderhaas, witte asperges en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Rundvleesreepjes met sesam

Ingrediënten:
biefstuk, broodkruimels, ei, gekruide bloem, peper, sesamzaad en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:

Malfouf, gehaktpakketje in kool

Ingrediënten:
gehakt, groene kool, kaneel, kurkuma, olijfolie, peterselie, tomaat, tomatenpuree en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / hoofdgerecht uit BioBudget:

Gestoofde koeienwangen

Ingrediënten:
boter, knoflook, koeienwang, runderbouillon en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte 1 notitie

Diner uit Zout, vet, zuur, hitte:

In karnemelk gemarineerde gebraden kip

Ingrediënten:
karnemelk, kip en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Mini hamburgers

Ingrediënten:
augurk, bloem, chutney, ei, kerstomaat, knoflook, mini hamburgerbroodjes, mosterd, peper, rundergehakt, sla, tomatensaus, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:

Kruidige gehaktspiesjes met pistachenoten

Ingrediënten:
ei, groene peper, knoflook, köftekruiden, komijn, koriander, kruidenyoghurt, lamsgehakt, munt, peterselie en pistachenoten

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Worstjesparade

Ingrediënten:
bockworst, braadworst, chipolataworstjes, knakworst en varkenssaucijs

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

PIzza's van pitabrood

Ingrediënten:
cheddar, gezeefde tomaten, gruyère, paprika, parmezaanse kaas, pastrami, pitabroodje, runderrookvlees, rundersalami, tomaat en tomatensaus

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gekruide abrikoos-lamsspiesjes

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, citroensap, gedroogde abrikozen, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, lamslappen, magere yoghurt, munt, olijfolie, paprikapoeder, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gevulde pruimen gerold in bacon

Ingrediënten:
amandel, bacon, pruimen en ricotta

Soort:
vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Biefstuk met eekhoorntjesbrood-, olijven- en manchegoboter

Ingrediënten:
biefstuk, boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, kalfsbouillon, knoflook, manchego, olijfolie, oloroso sherry, porcini, runderbouillon, sherry pedro ximenez, zwarte olijven en zwarte truffelolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Baked beans

Ingrediënten:
bruine bonen, bruine suiker, friese wâldbeantsjes, gerookte spekblokjes, keukenstroop, laurierblaadjes, mosterdpoeder, rode ui, tomatenketchup, witte bonen en 
zout en peper

Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Provenciaalse stoofschotel

Ingrediënten:
bacon, bloem, champignons, kalamata-olijven, knoflook, magere runderlappen, olijfolie, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, runderbouillonblokje, sinaasappelrasp, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Runderstoofpotje met rode paprika en dumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, donker bier, grove mosterd, italiaanse kruiden, knoflook, laurier, olie, peper, rode paprika, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderlappen, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Lamsvlees met spinazie

Ingrediënten:
djinten, ketoembar, kurkuma, lamshaas, maïzena, munt, peper, roerbakolie, rozijnen, spinazie, volle yoghurt en zout

Keuken:
Aziatisch / Indiaas
Soort:
vlees
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Runderreepjes in minestronesaus

Ingrediënten:
groene pesto, italiaanse-groentemix, olijfolie, parmezaanse kaas, provenaals-gekruide-runderreepjes, tomato frito, verse basilicum en witte bonen

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees