groente en vlees

Zoek naar groente en vlees in jouw eigen kookboeken

Groente En Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Elzasser zuurkool met vlees

Ingrediënten:
eendenvet, ganzenvet, jeneverbessen, kippenbouillon, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, riesling, sylvaner, tijm, ui, water, zuurkool en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Vlees voor Elzasser zuurkool

Ingrediënten:
aardappel, bockworst, boerenworst, gerookte rollade, gerookt spek, gezouten spek, grof zeezout, knakworst, knoflook, varkenspootjes, varkensschenkel, weisswurst en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Uitgeholde courgettes gevuld met rundvlees, ham en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
courgette, ei, gekookte ham, melk, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, prosciutto, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water, witbrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

Braised Sauerkraut

Ingrediënten:
ganzenvet, groentebouillon, jeneverbes, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurier, muskaatwijn, riesling, ui, zuurkool van koolraap, zuurkool en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Chinese kool met gehakt en eieren

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bouillon, chinese kool, ei, knoflook, maïzena, peper, rundergehakt, sambal oelek, varkensgehakt, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Prei met spek

Ingrediënten:
citroen, ontbijtspek en prei

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Koolflan met tomatensaus

Ingrediënten:
boter, ei, melk, savooiekool, serranoham, tomatensaus en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Groene soep - minestra verde

Ingrediënten:
ei, parmezaanse kaas, snijbiet, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner uit Wrap 'n roll:

Involtini met tomaten en aubergines

Ingrediënten:
aubergine, diepvriesspinazie, fontina, gedroogde tomaat, gerookte ham, kalfsschnitzel, nootmuskaat, olijfolie, oregano, slagroom, smeltkaas, tomaat, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Groene paprika´s gevuld met gehakt

Ingrediënten:
bloem, brood, ei, groene paprika, half-om-halfgehakt, knoflook, serranoham, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Bonen-maïsgerecht - succotash

Ingrediënten:
gezouten varkensvlees, kippenbouillon, slagroom, spek, tijm, tuinboon, versgemalen zwarte peper, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Tuinbonen met jamón

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, jamón, jamón ibérico, verse munt en verse tuinbonen

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Peultjes

Ingrediënten:
bloem, buikspek, eierdooier, kippenbouillon, olijfolie, peultjes, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Bijgerecht uit Spanje:

Doperwten op z´n Catalaans

Ingrediënten:
anisette, doperwten, gerookt spek, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse munt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Sajoer asem bruine bonen (Gekruide bruine bonen met soepvlees)

Ingrediënten:
asemwater, bouillon, bruine bonen uit pot, javaanse suiker, knoflook, laos, salam, sambal oelek, soepvlees, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Yaprak dolmasi - Gevulde wijnbladeren

Ingrediënten:
gedroogde munt, lamsgehakt, olie, peper, peterselie, rijst, ui, water, wijnbladeren en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Etli biber ve domates dolmasi - Paprika en tomaat gevuld met vlees

Ingrediënten:
lamsgehakt, munt, olie, paprika, peterselie, rijst, tomaat, tomatensap, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zilveruitjes met salie - cipolline alla salvia

Ingrediënten:
olijfolie, pancetta, salieblaadjes, zilverui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Bijgerecht uit Oma's receptenboek:

Snijbonen van de molenaar

Ingrediënten:
bosui, mager spek, rode ui, snijbonen, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Eenvoudige doperwten

Ingrediënten:
lente ui, serranoham, suiker, verse doperwten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Paprika´s gevuld met rauwe rijst en gehakt

Ingrediënten:
bloem, ei, gehakt, groene paprika, knoflook, rijst, runderbouillonblokje, saffraandraadjes, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Groenteschotel uit Tudela - menestra de tudela

Ingrediënten:
asperge, bloem, citroensap, gedroogde ham, groentebouillon, jonge artisjokken, jonge tuinbonen, knoflook, olijfolie, peper, verse doperwten en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Zuurkool op traditionele wijze - choucroute à l´ancienne

Ingrediënten:
casselerrib, doorregen spek, droge riesling, gekookte worst uit morteau, jeneverbes, knakworst uit straatsburg, knoflook, kruidnagel, kummel, laurierblad, peperkorrel, rauwe zuurkool, rookworst uit montbéliard, spekzwoerd, tijm, ui, varkenspoot en winterpeen

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Terrine van varkenskop in savooiekool

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, dijonmosterd, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, krulpeterselie, laurierblad, olijfolie, pistachenoten, savooiekool, tijm, ui, varkenskop, water, winterpeen en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gestoofde sla met pancetta coppata - lattuga brasata con pancetta

Ingrediënten:
boter, kropsla, pancetta coppata, pancetta gevuld met coppa, sjalot, sla, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente