lamsvlees

Zoek naar lamsvlees in jouw eigen kookboeken

Lamsvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Pikante lamsnieren - devilled kidneys

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, lamsnieren, mangochutney, mosterd, mosterdpoeder en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Lamsstoofschotel - hot pot

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignon, lamsnier, lamsschouder, oesters, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Restanten van een lamsbout

Ingrediënten:
ansjovis, citroenschil, lamsbout, groene olijven, lamsjus, olijfolie, peterselie, rode wijn, tomaten uit blik, ui en witte wijn

Soort:
lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lamstongetje op een bedje van venkel

Ingrediënten:
basilicum, boter, bouillon, lamstongen, peper, sherryazijn, tomaat, venkel, vetstof en zout

Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gepaneerde lamskoteletjes

Ingrediënten:
ei, lamskoteletjes, paneermeel, parmezaanse kaas, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Lamsschenkel

Ingrediënten:
lamsschenkel, laurier, olijfolie, peper, rode wijn, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, water, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden lamsvlees met jeneverbessen

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, knoflook, lamsschouder met bot, rozemarijn, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Damesdij - kadin budu

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gemalen kaneel, gemalen komijn, kasseri, lamsvlees, plantaardige olie, ui, verse dille, versgemalen zwarte peper, water, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden lamskoteletten in witte wijn, afgemaakt met ei en citroen uit de Marche

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, lamskoteletjes, nootmuskaat, pancetta, plantaardige olie, reuzel, ui, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden paaslam met witte wijn

Ingrediënten:
boter, knoflook, plantaardige olie, rozemarijn, witte wijn, zout, zuiglamschouder en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Lamb with Okra an Tomatoes / Lam met okra en tomaat

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, hete chilipoeder, knoflook, korianderpoeder, kurkuma, lamfilet, okra, plantaardige olie, poedersuiker, tomaat, ui en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Lamsfrikadellen

Ingrediënten:
doorregen lamsvlees, gemalen karwijzaad, gemalen koriadner, knoflook, koriander, peper, pijnappelpitten, rode ui en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Costoline di agnello ripiene - Gevulde lamskoteletjes

Ingrediënten:
ei, fontina, gruyère, lamskoteletjes, olijfolie, paneermeel, parmaham, salie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Dibbelabbes mit zart geschmorter Lammschulter - Saarlandse aardappelpannenkoekjes met zacht gesmoorde lamsschouder

Ingrediënten:
basilicum, dibbelabbes, knoflook, mirepoix, olie, ontbeende lamsschouder, peper, rozemarijn, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gepekelde lamsborst en komkommersaus

Ingrediënten:
berkenwijn, bot, bruine boter, druivenpitolie, engelwortelzaad, hooi, jeneverbes, kippenglacé, komkommer, korianderzaad, lamsborst, selderijknol, tijm, tijmolie, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lamskoteletjes met munt - costolette alla menta

Ingrediënten:
boter, citroensap, courgette, doperwten, lamskoteletjes, olijfolie, peper, verse munt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Lammschulter in Gewürzsauce - Lamsschouder in kruidensaus

Ingrediënten:
citroenrasp, distelolie, fleur de sel, jeneverbessen, kaneelstokje, knoflook, knolselderij, kruidnagel, lamsschouder, laurier, peper, rode wijn, rozemarijn, sinaasappelrasp, sjalotten, tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsrollade gevuld met kip en wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, kerstomaat, kip-paddenstoelenvulling, lamsribstuk, morieljesaus, peterselie, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsbout met perenmosterd

Ingrediënten:
dijonmosterd, lamsachterbout, lente-ui, perenmosterd, saffloerolie en zout

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamskarbonaden met salie

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroenrasp, cognac, donkerbruine suiker, honing, knoflook, lamslendekarbonade, rode wijnazijn, salie, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Erewacht

Ingrediënten:
dijonmosterd, dragon, honing, knoflook, lamsribstuk, mosterdzaad, rodewijnsaus, sesamzaad, tahin en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Gyros

Ingrediënten:
bindsla, citroensap, eiwit, gemalen koriander, knoflook, lamsbout, oregano, paprikapoeder, pitabroodjes, rosbief, saffloerolie, tomaten, tzatziki, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Mediterrane courgettes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, extra vergine olijfolie, kaneel, knoflook, mager lamsgehakt, pijnboompitten, rozijnen, tomatenpuree, zongedroogde tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamssteaks au poivre met taugésalade

Ingrediënten:
brandy, cognac, extra vergine olijfolie, kippenbouillon, lamssteak, maïzena, taugésalade, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Roergebakken groenten en reepjes lamsvlees

Ingrediënten:
droge sherry, gember, komkommer, magere lamslende, maïzena, mini-maïskolven uit blik, zoutarme sojasaus, peultjes, rode paprika, saffloerolie, sake, shoyu en ui

Keuken:
Japans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsbout met peterselie in deeg

Ingrediënten:
bloem, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsbout, peterselie, water, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees